Buna
Ma numesc NIK am 30 de ani si imi doresc foarte mult sa fac din nou videochat in cuplu.Am facut timp de un an cu fosta si mi-a placut foarte mult.Eu sunt si pasionat de actorie si pot spune ca cel mai bine mi-au iesit rolurile in tot acest timp.De ce nu mi-a mers in continuare?! Pur si simplu nu am avut o partenera potrivita desi am avut foarte foarte multa rabdare cu ea.La bani ieseam foarte bine ajungand intr-o perioada chiar si la a solicita 3 plati pe saptamana.Am stat si la recomandati am avut si peste 10000 de membri in camera iar acele povesti gen tre' sa arati nu stiu cum sau sa te imbraci in nush' ce fel sau sa ai nush' ce aparatura profesionala ( pur si simplu mi se par vrajeli de 2 lei ) .Asta doar asa ca sa va duceti voi la studio si sa manance si lumea o paine :))))
Din punctul meu de vedere ca sa faci bani din videochat este adevarat ca ai nevoie de foarte multe calitati dar daca n-ai acel talent actoricesc poti sa arati tu si ca ,,cine vrei tu'' iar asta nu inseamna nici pe departe a intra pentru 15 tk avand lush-ul in pussy ,,in joc de cap cu frisoane corporale si pasi grabiti din pozitia culcat spre salt inainte de pe canapea pana la usa''.
Uite o chestie ciudata care intamplator acum ceva timp a reusit sa ma schimbe intr-un fel
Urmaream mai la inceput ,,pentru a prinde mai multa experienta performerii de top''.Mentionez faptul ca niciodata n-am ascultat acei ,,traineri'' ( ma refer la sfaturile lor ) si acum sa revenim
Ma uitam la un cuplu care mai mereu statea la recomandati si am ales sa mai deschid o camera cu un alt cuplu care avea mult mai putini useri si se afla pe ultima pagina dintre cele de la cupluri. SUBLINIEZ NU ERAU NOI PE SITE si nici nu aveau foarte multi urmaritori ( followers ) si uite cum reusesc sa faca simplu aproape la fel de multi tk ca si cei de la recomandati fara a avea mii in camera.
NU TE AJUTA CU ABSOLUT NIMIC DACA AI 20000 DE PROSTI IN CAMERA DINTRE CARE 8000 SUNT ANONIMI DE ***** 6000 SUNT GRI DE PISAT 5000 SUNT LATRAI ALBASTRI (care majoritatea sunt niste lesinati ) 1000 de movi ( inchisi/deschisi ) si din toata adunatura asta de oi bolnave ma platesc doar 3 movi inchisi 2 deschisi si vreo 4 albastri.
Pe bune si fara misto nu ti-ar fi placut mai mult sa fi avut in acel moment in camera ta doar pe cei 9 ?!
Hai sa-ti dau un exemplu mult mai misto EU la single
Din start iti spun ca vreau cat mai repede posibil sa fac din nou in cuplu
1 NU imi place deloc sa fac single
2 NU sunt gay cu toate ca pot foarte simplu sa ma prefac imi e atat de usor sa joc acest rol de rahat
3 Am facut doar 7 sesiuni de cateva ore fiecare si am reusit sa imi fac 22 de like-uri in sus si niciun dislike in jos
4 Am primit 4 shot-uri' 777,1000,2000,2000 TK ( 2000 + 2000 mi-a cerut doar sa stau dezbracat in public show asta vreo 15 min cat a stat el in camera si am vb. in pm unde m-a rugat daca vreau sa il adaug pe skype )
5 Cel mai bun pvt l-am prins cu 18tk/min ( 3450 tk ) ( am facut un singur cumshot in rest am stat de vb )
6 Am 7 movi inchis care de fiecare data cand intru in sesiune imi intra in camera si pe langa faptul ca imi lasa tokens au o placere deosebita sa discutam diferite subiecte cele mai multe dintre ele neavand vreo treaba cu laba,cur,**** etc
REFUZ SA CRED CA TREBUIE SA DAU ATENTIE LA TOTI HANDICAPATII/ SA ZAMBESC NON-STOP A PROST SAU MAI STIU EU CE CA SA AJUNG SUS LA RECOMANDATI CA SA-MI STEA MIE 10000+ IN CAMERA DINTRE CARE MA PLATESC GEN CEI DIN EX. DE MAI SUS
Eu consider ca un performer de top poate sa faca o multime de tokens chiar si cu 10 useri in camera pe sesiune ( daca acestia sunt userii care trebuie ) :) asa ca... ;)
NU VA MAI LUATI DUPA TOTI PROSTII CA A AJUNS VIDEOCHAT-UL IN ULTIMUL HAL DIN CAUZA TUTUROR ABORIGENILOR CARE AU INTELES CA O SESIUNE DE VIDEOCHAT POATE FI EGALA CU PRETUL UNUI Kebab
Foarte multi performeri super talentati au ales sa renunte datorita invaziei de columbieni si alte natii de... :|
Rico... Papi... Muios si la 15 tk primiti zici ca a secerato cu Kalashu' sa moara J.B. :|
Nu vreau sa mai deschid un alt sub... App o singura rugaminte am la voi daca cumva aveti idee cum as putea sa blochez anonimii pulii si pe cei gri pe Chaturbate va rog din suflet sa ma ajutati.Cat am fost la cuplu nu m-a interesat ca nu le dadeam atentie.La single sunt nevoit sa stau singur in camera si ma cam zgarie pe retina si pe creier prezenta lor si nu reusesc sa gasesc o aplicatie ceva ... PUR SI SIMPLU NU VREAU SA-MI APARA IN CAMERA NICI GRI NICI ANONIMI