COSMO PAYMENT

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
LUNETIC

Buna
Sunt noua aici nu stiu daca postez la categoria care trebuie
Am cont cosmo, am si cardul, am in el banii care tocmai mi-au intrat de la MFC . Dar cand i-am dat activate plastic ziceau ceva de genu ca nu e posibila aceasta operatiune si sa contactez support.
Banii sunt in cont. Pot merge la ATM sa ii scot? sau o sa mi se blocheze cardu pt ca nu e activat inca?
Din ce am citit ziceau ca trebuie sa ii fac upgrate la card inainte de a fi posibil o retragere de la ATM
Rasp cat mai repede plsss sunt disperata
Daca raman banii in cosmo si sunt teapa/!
Pot sa dau un email la mfc sa faca RECHARGE BACK. sa mi ia banii de la ei din cont si eu sa aleg o alta metodata de plata
stiti careva? :grimacing: :grimacing:
issabelle

LUNETIC;14095 wrote: Buna
Sunt noua aici nu stiu daca postez la categoria care trebuie
Am cont cosmo, am si cardul, am in el banii care tocmai mi-au intrat de la MFC . Dar cand i-am dat activate plastic ziceau ceva de genu ca nu e posibila aceasta operatiune si sa contactez support.
Banii sunt in cont. Pot merge la ATM sa ii scot? sau o sa mi se blocheze cardu pt ca nu e activat inca?
Din ce am citit ziceau ca trebuie sa ii fac upgrate la card inainte de a fi posibil o retragere de la ATM
Rasp cat mai repede plsss sunt disperata
Daca raman banii in cosmo si sunt teapa/!
Pot sa dau un email la mfc sa faca RECHARGE BACK. sa mi ia banii de la ei din cont si eu sa aleg o alta metodata de plata
stiti careva? :grimacing: :grimacing:

iti trebuie pin la atm. ca sa primesti pin trebuie activat cardul. trimite email cu toate actele pentru ca probabil ai incercat de mai multe ori si ceva nu mai e bine
Scrie răspuns