Mulțumesc.E ceva nou,sa nu fac vreo greșeală.
Monese
Baietzelu;16525 wrote: La mine a venit in posta, ai grija sa fi trecut adresa corecta , la mine a ajuns in 7 zile. Intreaba la posta de care apartii. Cum sa ramai fara ei ca nu inteleg?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
wasilus;16580 wrote: Buna,
Imi poate spune cineva va rog care este limita maxima de transfer din paxum pe external card Monese?
Eu citind pe site -ul Monese am inteles ca 1500 pe zi si 3000E pe luna. Poate confirma cineva?
merci
$2500 pe zi. $15000 pe luna.
Imi poate spune cineva va rog care este limita maxima de transfer din paxum pe external card Monese?
Eu citind pe site -ul Monese am inteles ca 1500 pe zi si 3000E pe luna. Poate confirma cineva?
merci
$2500 pe zi. $15000 pe luna.
wasilus;16580 wrote: Buna,
merci
Limita e de 2500$ pe zi din paxum catre monese.
Pe luna nu e limita decat din paxum catre cardul paxum 10.000$ pe luna .
merci
Limita e de 2500$ pe zi din paxum catre monese.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;16584 wrote: Limita e de 2500$ pe zi din paxum catre monese.
Aici scrie $15000 pe luna.
http://paxumblog.com/2018/03/16/paxum-introduces-instant-withdrawal-to-external-creditdebit-card/
Aici scrie $15000 pe luna.
http://paxumblog.com/2018/03/16/paxum-introduces-instant-withdrawal-to-external-creditdebit-card/
Baietzelu;16584 wrote: Limita e de 2500$ pe zi din paxum catre monese.
Hello! Ati retras mai mult de 3000 eur/luna, sa inteleg? Pe Monese zice ca limita de top-up a cardului este de 3000 eur, de pe Paxum poti intr-adevar sa transferi mai mult.
P.S.: Limita de retragere de la ATM este de 500 de euro pentru cei care au upgradat contul de la Starter la Plus, nu de 350. Nici eu nu mi-am dat seama initial pana am retras 1600 de lei si era undeva pe la 355 de euro, atunci m-am pus sa citesc despre limitele Monese cand am vazut ca am depasit putin
Seara faina!
Hello! Ati retras mai mult de 3000 eur/luna, sa inteleg? Pe Monese zice ca limita de top-up a cardului este de 3000 eur, de pe Paxum poti intr-adevar sa transferi mai mult.
P.S.: Limita de retragere de la ATM este de 500 de euro pentru cei care au upgradat contul de la Starter la Plus, nu de 350. Nici eu nu mi-am dat seama initial pana am retras 1600 de lei si era undeva pe la 355 de euro, atunci m-am pus sa citesc despre limitele Monese cand am vazut ca am depasit putin
Seara faina!
Nadia;16587 wrote: Hello! Ati retras mai mult de 3000 eur/luna, sa inteleg? Pe Monese zice ca limita de top-up a cardului este de 3000 eur, de pe Paxum poti intr-adevar sa transferi mai mult.
Seara faina!
Am incercat eu sa scot azi 2000 Ron si nu a mers ... am scos 1500.
Seara faina!
Am incercat eu sa scot azi 2000 Ron si nu a mers ... am scos 1500.
Nadia;16588 wrote: Da dar Monese are si el limite, de 3000 eur/luna se pare. Cred ca are dreptate Wasilus...
Da, acum am văzut și eu ca este limita pe luna de transfer. €3000. Iar da, pentru conturile Premium, retragerile sunt de €500 pe zi.
Cumva e firesc să aibă aceste limitări. Atât Monese, cât și Revolut sunt optiuni pentru plăți online mai mult si clar sunt axati mai mult pe asta, decat offline.
Eu mai jos ma refeream la limitele Paxum de transfer.
https://monese.com/terms (tabelul pentru moneda pe care o aveti, dar din ce stiu, mare parte din conturi sunt in Euro).
Da, acum am văzut și eu ca este limita pe luna de transfer. €3000. Iar da, pentru conturile Premium, retragerile sunt de €500 pe zi.
Cumva e firesc să aibă aceste limitări. Atât Monese, cât și Revolut sunt optiuni pentru plăți online mai mult si clar sunt axati mai mult pe asta, decat offline.
Eu mai jos ma refeream la limitele Paxum de transfer.
https://monese.com/terms (tabelul pentru moneda pe care o aveti, dar din ce stiu, mare parte din conturi sunt in Euro).