PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alina1992

Buna. 1000 pe zi sau cum? :(
Baietzelu

Alina1992;16459 wrote: Buna. 1000 pe zi sau cum? :(

Da 1000 pe zi, dar defapt vor sa mareasca la 2000.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Ducesa

Ce urat vorbesti despre femei. Mai ales ca e a ta. Crezi ca ar fi vrut sa te incurce? Btw chiar daca e asa cum zici, inseamna ca tu esti cum daca stai cu ea?
No avatar
Alicia41

Ducesa;16509 wrote: Ce urat vorbesti despre femei. Mai ales ca e a ta. Crezi ca ar fi vrut sa te incurce? Btw chiar daca e asa cum zici, inseamna ca tu esti cum daca stai cu ea?

Daca te referi la Danielzz da, si eu am ramas masca sa citesc ca ii spune proasta dar cine stie, o fi vreun pimp mai degraba decat iubit dupa cum se exprima....
No avatar
mandarina

buna!am si eu o problema cu trimiterea cardului.contul este activ si am si cativa bani pe el..am dat apply for card acum vreo luna si nici un mail nimic pana in ziua de azi! singurul mesaj este asta ....WARNING: IT IS STRICTLY FORBIDDEN TO USE YOUR CHECKING ACCOUNT AND/OR YOUR CARD FOR GAMBLING AND/OR GAMING ACTIVITIES, NARCOTICS, PRESCRIPTION DRUGS, WEAPONS AND KNIVES, UNLICENSED LOTTERIES, FIREARMS OR AMMUNITION OR ANY OTHER ILLEGAL ACTIVITY. FOR MORE DETAILS PLEASE READ OUR TERMS AND CONDITIONS

Please be advised that the Card may only be loaded from your account. Any fund addition to the Card from any other source may be interpreted as fraudulent activity under the license agreement and may cause card privileges to be suspended temporarily or permanently.

Your current verification level does not allow you to perform this action or you have reached maximum allowed cards number per account.
No avatar
Rimela

mandarina;16529 wrote: buna!am si eu o problema cu trimiterea cardului.contul este activ si am si cativa bani pe el..am dat apply for card acum vreo luna si nici un mail nimic pana in ziua de azi! singurul mesaj este asta ....WARNING: IT IS STRICTLY FORBIDDEN TO USE YOUR CHECKING ACCOUNT AND/OR YOUR CARD FOR GAMBLING AND/OR GAMING ACTIVITIES, NARCOTICS, PRESCRIPTION DRUGS, WEAPONS AND KNIVES, UNLICENSED LOTTERIES, FIREARMS OR AMMUNITION OR ANY OTHER ILLEGAL ACTIVITY. FOR MORE DETAILS PLEASE READ OUR TERMS AND CONDITIONS

Please be advised that the Card may only be loaded from your account. Any fund addition to the Card from any other source may be interpreted as fraudulent activity under the license agreement and may cause card privileges to be suspended temporarily or permanently.

Your current verification level does not allow you to perform this action or you have reached maximum allowed cards number per account.

Daca este vorba despre trimiterea cardului Paxum ( nu specifici si aici s-a vb de paxum, monese......) cel mai bine ii trimiti email lui Octav@paxum.com . Cu siguranta te va lamuri.
No avatar
J0o

Buna, din cei care si-au reinnoint cardul paxum.. v-a ajuns?
No avatar
Rimela

J0o;16547 wrote: Buna, din cei care si-au reinnoint cardul paxum.. v-a ajuns?

Le-a ajuns. Nu mai stiu daca la acest subiect sau '' experienta mea cu paxum'' au fost utilizatori care si-au reinnoit si au scris ca le-a ajuns
No avatar
J0o

Rimela;16548 wrote: Le-a ajuns. Nu mai stiu daca la acest subiect sau '' experienta mea cu paxum'' au fost utilizatori care si-au reinnoit si au scris ca le-a ajuns

ok,multumesc
FlowerPower

Buna,

Contul meu de paxum este aprobat,cardul este in printing bănuiesc ca mai durează 2 luni pana ajunge:)),Dar vreau sa-l folosesc prin transfer de pe paxum catre un cont bancar din romania.A folosit cineva pana acum metoda asta? Si cate zile durează tranzacția am citit ca intre 5-7 zile lucrătoare, dar vreau sa stiu daca chiar iti intra banii fara sa ai probleme.Contează ce fel de card este?Visa,Mastercard?Sau daca contează ce fel de banca folosesti in Romania.Am inteles ca pentru a transfera in contul altcuiva iti ia 6$+5% din suma totala.
Multumesc!
Scrie răspuns