Vreau un raspuns

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Shery raisa

Buna, am aplicat pentru card paxum acum o luna si am platit si o suma in plus pentru al trimite in 10 zile. Nu lam primit nici acum. Unde pot sa ma uit daca e trimis sau maca e on așteptare. Cineva mia spus ca la status dar la mine la status scrie Romania-activ. As vrea in raspuns. Va multumesc.
No avatar
matzarebela

la overview unde vezi conturile active(adica in josul paginii unde vezi contul cu bani, sub el exact este si statusul cardului) vei vedea si master card sau/temporary mastercard, si stadiul, faza e cu trimisul mai repede e vb doar de taiat cele 4 sapt de shipping.. dar restul de o lun jum care am asteptat-o si noi astepti si tu.... (adica submited, printing)
No avatar
Shery raisa

Pai am dat si acolo la mastercard si imi zice doar atat (submited on ziua cand lam facut si This process can take up to 10 days) nimic altceva.
No avatar
matzarebela

atunci nu ti-a luat inca cererea... mai astepti poti sa i scrii lui octav pe octav@paxum.com in lb. romana, eu am aplicat pt card pe 25 aprilie, dupa 2 sapt si o zi mi-a bagat in printing si asta a mai durat 3 sapt si cateva zile...) abia pe 3 iunie era la Shipped...si il astept in alte 3 sapt jum 4 cum spuneau clientii vechi ca le-a sosit cardul....
No avatar
Shery raisa

Buna iam lasat email lu octav da inca nu mai raspuns tie in cat timp ți-a raspuns la mesaj. Si la mastercard acolo la owerviu cum trebuie sa scrie shipping sau cum ca nu mai inteleg altii zic altfel.
No avatar
Rimela

Shery raisa;16487 wrote: Buna iam lasat email lu octav da inca nu mai raspuns tie in cat timp ți-a raspuns la mesaj. Si la mastercard acolo la owerviu cum trebuie sa scrie shipping sau cum ca nu mai inteleg altii zic altfel.

Deja ti-a spus matzarabela exact cum o sa fie. Daca inca la tine scrie ''submitted'' ( asta depende cand ai aplicat pentru card) o sa se schimbe in printted cand o iti printeze cardul. Dupa ce apare ''printing'' vei mai astepta pana sa se schimbe statusul in ''shipped'' , la fel cum a asteptat toata lumea.
Eu am aplicat pentru card pe 2.05.2018, in 10.05.2018 s-a schimbat statusul in printing si de atunci se tot printeaza :) . Din ce am citit pe aici statusul in shipped s-a schimbat doar celor care au aplicat inainte de 01.05.2018, deci pentru cei care au aplicat in May va mai dura putin.
Rabdare ca se va rezolva si vei primi cardul doar ca dureaza putin. Pana atunci ai alte optiuni de ati retrage banii din Paxum
Zi faina
Scrie răspuns