Declarare venituri videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Blondy;16157 wrote: :O nu il am inca dar este o varianta pt viitor. Chiar o sa il comand ;) ...humm si daca as retrage banii din Bulgaria spre exemplu as mai avea vreo sansa sa ma gasesca cineva in baza de date a RO oare?

Extrem de mici sanse. Doar daca iti pune cineva gand rau si ANAF are destule motive sa ceara date de la Paxum sau siteul unde lucrezi, dar e foarte multa birocratie acolo. Nimeni nu isi bate capul cu zvonuri nefondate pentru ca nu se cheltuie banul public pe investigatii degeaba... doar daca rulezi sume foarte mari, te declari fara venituri si ai 5 vile la Mamaia.
No avatar
Nadia

Am mai spus-o, discretia e cuvantul cheie in domeniul asta. Problema e ca atunci cand faci foarte multi bani, de obicei si dorinta de afirmare vine la pachet cu asta... pentru multe, cel putin. Cele destepte stiu ca miza e prea mare sa mai caute validare de la altii si fac bani cuminti si fara prea mult tam-tam ;)
No avatar
Blondy

Voi v-ati comandat cardul Paxum? Mie asta imi spune cand dau sa aplic pt el : "You can't apply for credit card. You don't have all documents uploaded." Desi cardul si contul sunt active si verificate :(
No avatar
Keke

Foarte bine zis Nadia😘
No avatar
Rimela

Blondy;16160 wrote: Voi v-ati comandat cardul Paxum? Mie asta imi spune cand dau sa aplic pt el : "You can't apply for credit card. You don't have all documents uploaded." Desi cardul si contul sunt active si verificate :(

Cel mai simplu si rapid e sa ii dai email lui Octav si intrebi despre ce fel de documente mai ai nevoie. O sa te lamureasca rapid
Bafta acolo
No avatar
Blondy

buna Rimela...nu stiu cine este Octav lol :D
No avatar
Blondy

Gata am gasit...sarumana :*
No avatar
Rimela

Blondy;16163 wrote: buna Rimela...nu stiu cine este Octav lol :D

Octav@paxum.com ,te lamureste cu orice ai nevoie
No avatar
Blondy

Rimela;16165 wrote: Octav@paxum.com ,te lamureste cu orice ai nevoie

Multumesc >:D<
No avatar
Alma78

Inteleg. Oricum pe mine nu ma intereseaza PFA si nici SRL dar vreau totusi sa fiu in regula...
Scrie răspuns