PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

Banca rmitenta este trucash
No avatar
ramona31

E negru cu banda
Fara cip
No avatar
sylvester

Buna!
inca nu a ajuns cardul Paxum...stiti daca la sectiunea "ACCOUNTS" apare "you are not enrolled"?...e o problema cu primirea cardului?
merci!
No avatar
Nadia

sylvester;16167 wrote: Buna!
inca nu a ajuns cardul Paxum...stiti daca la sectiunea "ACCOUNTS" apare "you are not enrolled"?...e o problema cu primirea cardului?
merci!

Te referi acolo unde zice you’re not enrolled in any referral programs? Daca da, atunci nu are legatura cu cardul :)
No avatar
sylvester

Da, acolo.. Mulțumesc, Nadia!
Și totuși, am aplicat pt card la mijlocul lui aprilie, și n-a ajuns încă.. Iar cei de la suport@paxum nici nu răspund
Știţi care ar fi un timp? La sau poate am greșit eu ceva la completare?
No avatar
Nadia

sylvester;16172 wrote: Da, acolo.. Mulțumesc, Nadia!
Și totuși, am aplicat pt card la mijlocul lui aprilie, și n-a ajuns încă.. Iar cei de la suport@paxum nici nu răspund
Știţi care ar fi un timp? La sau poate am greșit eu ceva la completare?

Cu drag. Va mai dura, majoritatea am aplicat in 25/26 aprilie, volumul de carduri e foarte mare si multora abia pe 4 iunie ni s-a schimbat statusul din “printing” in shipped. Dureaza 3-4 saptamani livrarea din momentul in care ti s-a schimbat statusul cardului in Shipped - scrie chiar acolo sub tab-ul Accounts, unde scrie “New Temporary MasterCard”. Succes! :)
No avatar
Joanna212

Re

m4t31;10181 wrote: In cazul asta iti face cont bancar la o banca online precum Revolut care nu iti cere buletin si nu este bazata in Romania (ci Londra daca nu ma insel).. nu?
Il folosesti tu??? Sti daca merge si pe cam4????
No avatar
Buttercup

Joanna212;16278 wrote: Il folosesti tu??? Sti daca merge si pe cam4????

Doar dacă transferi din Paxum. Dar nici asta nu stiu, pentru că nu am Revolut. Dar cat timp iti dau cont bancar, ar trebui sa meargă.
m4t31

Joanna212;16278 wrote: Il folosesti tu??? Sti daca merge si pe cam4????

Buna, eu folosesc Paxum pentru atunci cand calatoresc dar am prieteni care il folosesc si domestic si functioneaza foarte bine. Eu il recomand. Dar daca vrei sa il folosesti extensiv va trebuie sa le dai si o poza cu buletinul ca sa-ti ridice limitele.
SecretFriends.com Aplica ca model
No avatar
sylvester

Așa-i, statusul este schimbat, deci ar trebui să apară!))
Și încă ceva, din câte-mi amintesc, când am aplicat pt card, cred că la "id number " am pus CNP-ul în loc de XC.
să fie asta o problemă? ....Deși statusul este "printing "
Scrie răspuns