just me;15812 wrote: Cu cele de pe streamate asa e iti dau dreptate.Insa nu imi spune tu mie ca cele care fac multi bani pe cb,bonga etc..Nu stau dezbrăcate non stop in free cu dildoul in pussy sau cu lovense ca nu te cred..Asa de curiozitate m-am uitat si eu sa vad pt inspiratie dar cand am vazut am ramas ...no comment cate pot face unele se distrug efectiv pt niste bani...Banii se pot face si altfel in vedeochat nu sa freci pussy non stop cu tot felul de jucarii..In fine cine sunt eu sa dau sfaturi eu doar imi spun parerea. No offence
De multe ori tine si de unghiuri. Ai fi surprinsă cate modele par să facă penetrare, dar jucăria nu intra de fapt (e doar îndoită) sau cate taie codita la jucăria Lush si o poartă doar pe aceea. Sunt atatea moduri în care iti poti păcăli audiența, fără să fie nevoie sa iti "forezi" zonele intime și să pară că nu ai niciun fel de limite.
Acum fiecare munceste cum poate si cum consideră mai inteligent. CB si Bonga nu sunt nici stilul meu de site, dar modele de top exista oriunde, ca doar de asta rezistă platformele.
cosmo payment
Buttercup;15815 wrote: De multe ori tine si de unghiuri. Ai fi surprinsă cate modele par să facă penetrare, dar jucăria nu intra de fapt (e doar îndoită) sau cate taie codita la jucăria Lush si o poartă doar pe aceea. Sunt atatea moduri în care iti poti păcăli audiența, fără să fie nevoie sa iti "forezi" zonele intime și să pară că nu ai niciun fel de limite.
Acum fiecare munceste cum poate si cum consideră mai inteligent. CB si Bonga nu sunt nici stilul meu de site, dar modele de top exista oriunde, ca doar de asta rezistă platformele. Draga mea am vazut explicit multe chestii insa nu contest ca nu ai dreptate
Sunt curioasa cum naiba doar codita de la lush nu e inconfortabil sau nu cade? Sa se faca de tot rasul..Sunt sigura ca exista multe tertipuri de care eu nu stiu 
Acum fiecare munceste cum poate si cum consideră mai inteligent. CB si Bonga nu sunt nici stilul meu de site, dar modele de top exista oriunde, ca doar de asta rezistă platformele. Draga mea am vazut explicit multe chestii insa nu contest ca nu ai dreptate
I-am hartuit pe Twitter si mi-au verificat si actele, nu puteam sa scot pentru ca nu le verificasera, au insinuat ca nu le-am trimis, traiam cu impresia ca sunt aprobate devreme ce au trimis cardul si retinusera si comisionul, mai am un hop la bancomat, e haos cu astia, dar daca se pun pe picioare voi ramane si cu ei si cu paxum, sa nu mai pun toate ouale in acelasi loc, cum am facut cu FCP, nu mai vreau sa trec prin nervii astia, desi probabil si eu sunt luati cu asalt dar asta e.
just me;15802 wrote: 19 .000 tokens model nou? pfff eu nu prea cred dar in fine..Sunt curioasa ce ai facut tu pt atati tokensi lol...ai reinventat videochatul? Just curios lmao 

Serios? Da tu cam cati "tokensi" faci in o luna draga? Daca nu reusesti sa faci 950 de dolari in perioada aia scuza-ma dar ti-ai cam gresit meseria.... Nu stiu cum sa o pun altfel sa sune mai bine.
In alta ordine de idei am scos eu astazi de pe el 800$ a mers treaba ok, pinul a mers si ala(se plangea cineva p-aici ca nu ii merge pinul)
Serios? Da tu cam cati "tokensi" faci in o luna draga? Daca nu reusesti sa faci 950 de dolari in perioada aia scuza-ma dar ti-ai cam gresit meseria.... Nu stiu cum sa o pun altfel sa sune mai bine.
In alta ordine de idei am scos eu astazi de pe el 800$ a mers treaba ok, pinul a mers si ala(se plangea cineva p-aici ca nu ii merge pinul)
Heaven;15831 wrote: Serios? Da tu cam cati "tokensi" faci in o luna draga? Daca nu reusesti sa faci 950 de dolari in perioada aia scuza-ma dar ti-ai cam gresit meseria.... Nu stiu cum sa o pun altfel sa sune mai bine.
In alta ordine de idei am scos eu astazi de pe el 800$ a mers treaba ok, pinul a mers si ala(se plangea cineva p-aici ca nu ii merge pinul) Draga pentru curiozitatea ta eu fac 1500 $ la perioada
In alta ordine de idei am scos eu astazi de pe el 800$ a mers treaba ok, pinul a mers si ala(se plangea cineva p-aici ca nu ii merge pinul) Draga pentru curiozitatea ta eu fac 1500 $ la perioada
Nu stiu de ce va surprinde ca femeile au o problema cu altele in industria asta, când vine vorba de venit obținut de pe urma bărbaților si competitie, se încing spiritele. Dar de ce X are sânii mai mici si face mai mulți bani? Dar de ce Y e strâmbă si are pretul mai mare? Dar ce are site-ul de nu vrea imi dea poziție mai bună? Stiti voi povestea.
Eu cred ca fiecare ar trebui să își vada de propriul chat, indiferent de fac alții/altele, ca se dezbracă, ca iau jucării pana in colon sau asa mai departe. E treaba fiecăruia cum reușește să obținută un venit. Iar ranchiuna asta nu face decât să ne distraga de la activitate.
Eu sunt in industrie de 5 ani de zile si de cand am invatat ca e mult mai ok sa nu te compari cu altii, ma simt mai bine cu stimă de sine si increderea. Atât pot sa fac, daca nu, clar nu a-l judeca pe X o sa ma ajute sa evoluez.
Cu cat acorzi mai puțină atenție și energie altora, cu atat te concentrezi mai bine pe tine si pe ce iti lipseste.
Eu cred ca fiecare ar trebui să își vada de propriul chat, indiferent de fac alții/altele, ca se dezbracă, ca iau jucării pana in colon sau asa mai departe. E treaba fiecăruia cum reușește să obținută un venit. Iar ranchiuna asta nu face decât să ne distraga de la activitate.
Eu sunt in industrie de 5 ani de zile si de cand am invatat ca e mult mai ok sa nu te compari cu altii, ma simt mai bine cu stimă de sine si increderea. Atât pot sa fac, daca nu, clar nu a-l judeca pe X o sa ma ajute sa evoluez.
Cu cat acorzi mai puțină atenție și energie altora, cu atat te concentrezi mai bine pe tine si pe ce iti lipseste.
Heaven;15851 wrote: Si atunci de ce te mira ca un model nou a facut atat? Sau era doar "just curios lmao" (a.k.a ma racaie ca unu nou face bani si trebuie sa imi vars frustrarea) Heaven nu ma racaie nimic lol..Doar m-a dezgusta asa cate fac unele ..in fine corpul lor treaba lor..Doar ca aceste "dive" care fac tot felul de chestii in free fac membri sa ceara doar asa ceva..Asta ma irita pe mine aceste bitch care introduc chiar si piciorul de la scaun pt 300 tok..Si membri vor sa vada cam la toate facand chestii in free pt cativa tokensi in opinia mea astea au cam "stricat"videochatul..Nu mai e mister nu nimic hop top cracanate cu dildo si cu lush si dai fake moan haha 
Good luck!
Buttercup;15853 wrote: Nu stiu de ce va surprinde ca femeile au o problema cu altele in industria asta, când vine vorba de venit obținut de pe urma bărbaților si competitie, se încing spiritele. Dar de ce X are sânii mai mici si face mai mulți bani? Dar de ce Y e strâmbă si are pretul mai mare? Dar ce are site-ul de nu vrea imi dea poziție mai bună? Stiti voi povestea.
Bine spus! Dar stii cum e la noi...sa moara capra vecinului
Bine spus! Dar stii cum e la noi...sa moara capra vecinului