jessica123;15721 wrote: Buna, am si eu nevoie de putin ajutor, am inceput sa fiu model pe cb de luna trecuta de pe 11 cred si am facut undeva la vreo 19.000 tokens. Am cautat diferite moduri de payout dar nu prea sunt cunoscatoare in cauza, am reusit in schimb sa-mi fac un cont la cosmo si am primit cardul de la ei, insa nu pot sa-l activez ,pentru ca nu am documente necesare deoarece stau cu parintii mei. Stie cineva o alta modalitate de plata sau daca la cosmo as putea face ceva. Va rog sa precizati ceva concret. Chiar am nevoie de ajutorul cuiva. Multumesc mult !
Din ce stiu, cei de la Cosmo accepta si factura care nu este in numele tau, cat timp dovedește adresa la care vrei tu cardul. Parca asa imi aduc aminte ca am citit pe undeva.
cosmo payment
jessica123;15724 wrote: Am incercat, am cerut extras bancar pe ultimele 6 luni , le-am trimis si nu mi-au respins
Multi au trimis extras de cont si ID si le-a fost aprobat contul, am inteles ca trebuie extras pe ultima luna in care sa fie afisata si adresa la care locuiesti, semnatura angajatului de la banca si stampila. Nu la toate bancile in extrasul de cont e trecuta si adresa sub numele tau. Pe ei ii intereseaza sa vada aceeasi adresa trecuta la numele tau ca cea completata in formular. Trimite-le mail si intreaba-i ce a fost in neregula cu actele. Iti vor raspunde in doua zile lucratoare. Le poti spune ca locuiesti cu parintii si daca poti trimite o factura de utilitati pe numele unui parinte. Daca nu merge nici asa, te duci la o firma de net, iti faci contract cu ei, pe numele tau, dar trebuie sa astepti pana vine prima factura. Posibilitati sunt, ideea e sa ai rabdare.
Multi au trimis extras de cont si ID si le-a fost aprobat contul, am inteles ca trebuie extras pe ultima luna in care sa fie afisata si adresa la care locuiesti, semnatura angajatului de la banca si stampila. Nu la toate bancile in extrasul de cont e trecuta si adresa sub numele tau. Pe ei ii intereseaza sa vada aceeasi adresa trecuta la numele tau ca cea completata in formular. Trimite-le mail si intreaba-i ce a fost in neregula cu actele. Iti vor raspunde in doua zile lucratoare. Le poti spune ca locuiesti cu parintii si daca poti trimite o factura de utilitati pe numele unui parinte. Daca nu merge nici asa, te duci la o firma de net, iti faci contract cu ei, pe numele tau, dar trebuie sa astepti pana vine prima factura. Posibilitati sunt, ideea e sa ai rabdare.
jessica123;15721 wrote: Buna, am si eu nevoie de putin ajutor, am inceput sa fiu model pe cb de luna trecuta de pe 11 cred si am facut undeva la vreo 19.000 tokens. Am cautat diferite moduri de payout dar nu prea sunt cunoscatoare in cauza, am reusit in schimb sa-mi fac un cont la cosmo si am primit cardul de la ei, insa nu pot sa-l activez ,pentru ca nu am documente necesare deoarece stau cu parintii mei. Stie cineva o alta modalitate de plata sau daca la cosmo as putea face ceva. Va rog sa precizati ceva concret. Chiar am nevoie de ajutorul cuiva. Multumesc mult ! 19 .000 tokens model nou? pfff eu nu prea cred dar in fine..Sunt curioasa ce ai facut tu pt atati tokensi lol...ai reinventat videochatul? Just curios lmao 

-
Budincacupaine
A zis ca e model nou de pe 11 luna trecuta. Daca nu faci macar 500$ la perioada pe un site mai bine cauti anunt de casiera la mega. Sunt modele pe cb care fac lejer 500-700$ la zi. Dar asa e romanul, sa zgarme in rahatul vecinului sa vada ce a mancat de ii merge asa bine.
Buttercup, nu te deranja sa dai explicatii haterilor. Reinventeaza videochatul si lasa curiosii sa moara de curiozitate. Haters always gonna hate!
Buttercup, nu te deranja sa dai explicatii haterilor. Reinventeaza videochatul si lasa curiosii sa moara de curiozitate. Haters always gonna hate!
Budincacupaine;15804 wrote: A zis ca e model nou de pe 11 luna trecuta. Daca nu faci macar 500$ la perioada pe un site mai bine cauti anunt de casiera la mega. Sunt modele pe cb care fac lejer 500-700$ la zi. Dar asa e romanul, sa zgarme in rahatul vecinului sa vada ce a mancat de ii merge asa bine.
Buttercup, nu te deranja sa dai explicatii haterilor. Reinventeaza videochatul si lasa curiosii sa moara de curiozitate. Haters always gonna hate! Hai ca ai zis-o poate faci atat daca iti inyroduci cate trei lush lovense doua in pussy 1 in ass plus un dildo si sa tot faci moan non stop..Asta nu e stilul meu dar in fine eu sunt multumita cu 1500 $ la perioada si p.s nu fac din astea..In fine fiecare face cum considera...
Buttercup, nu te deranja sa dai explicatii haterilor. Reinventeaza videochatul si lasa curiosii sa moara de curiozitate. Haters always gonna hate! Hai ca ai zis-o poate faci atat daca iti inyroduci cate trei lush lovense doua in pussy 1 in ass plus un dildo si sa tot faci moan non stop..Asta nu e stilul meu dar in fine eu sunt multumita cu 1500 $ la perioada si p.s nu fac din astea..In fine fiecare face cum considera...
just me;15807 wrote: Hai ca ai zis-o poate faci atat daca iti inyroduci cate trei lush lovense doua in pussy 1 in ass plus un dildo si sa tot faci moan non stop..Asta nu e stilul meu dar in fine eu sunt multumita cu 1500 $ la perioada si p.s nu fac din astea..In fine fiecare face cum considera...
Ai fi surprinsă cate modele fac $500-1000 pe zi, pe site-uri private based, nu CB sau Bonga. Un pret mare, vechime, abilități de comunicare si un grup de membri fideli te poate duce acolo lejer.
Modelele de top de pe Streamate fac peste sumele astea, fără să fie nevoie sa bage 3 jucării deodată.
Ai fi surprinsă cate modele fac $500-1000 pe zi, pe site-uri private based, nu CB sau Bonga. Un pret mare, vechime, abilități de comunicare si un grup de membri fideli te poate duce acolo lejer.
Modelele de top de pe Streamate fac peste sumele astea, fără să fie nevoie sa bage 3 jucării deodată.
Buttercup;15810 wrote: Ai fi surprinsă cate modele fac $500-1000 pe zi, pe site-uri private based, nu CB sau Bonga. Un pret mare, vechime, abilități de comunicare si un grup de membri fideli te poate duce acolo lejer.
Modelele de top de pe Streamate fac peste sumele astea, fără să fie nevoie sa bage 3 jucării deodată. Cu cele de pe streamate asa e iti dau dreptate.Insa nu imi spune tu mie ca cele care fac multi bani pe cb,bonga etc..Nu stau dezbrăcate non stop in free cu dildoul in pussy sau cu lovense ca nu te cred..Asa de curiozitate m-am uitat si eu sa vad pt inspiratie dar cand am vazut am ramas ...no comment cate pot face unele se distrug efectiv pt niste bani...Banii se pot face si altfel in vedeochat nu sa freci pussy non stop cu tot felul de jucarii..In fine cine sunt eu sa dau sfaturi eu doar imi spun parerea. No offence
Modelele de top de pe Streamate fac peste sumele astea, fără să fie nevoie sa bage 3 jucării deodată. Cu cele de pe streamate asa e iti dau dreptate.Insa nu imi spune tu mie ca cele care fac multi bani pe cb,bonga etc..Nu stau dezbrăcate non stop in free cu dildoul in pussy sau cu lovense ca nu te cred..Asa de curiozitate m-am uitat si eu sa vad pt inspiratie dar cand am vazut am ramas ...no comment cate pot face unele se distrug efectiv pt niste bani...Banii se pot face si altfel in vedeochat nu sa freci pussy non stop cu tot felul de jucarii..In fine cine sunt eu sa dau sfaturi eu doar imi spun parerea. No offence