Salut tuturor!
Am observat ca unele modele (CB , MFC etc) organizeaza concursuri ("raffle") si de multe ori premiile includ lenjerie, obiecte personalizate pe care le trimit membrilor. Oare cum as putea sa trimit astfel de colete fara sa-mi dau numele si adresa? Mai ales ca pt SUA cand mergi la posta vamala te pune sa si desfaci coletul ca sa vada ce trimiti, deci clar nu se poate anonim. Oare a trimis cineva si stiti vre-un secret?:P:DB-)
Cum trimiteti colete anonime membrilor?
Sincer, pentru noi nu cred ca merge. Acum cand te duci la posta si vrei sa trimiți un colet în afara spațiului european, ai nevoie de copie de buletin si nota explicativă pentru ce exista in pachet, plus coletul desfăcut sa vada doamna de la posta.
Dacă e de trimis în Europa, atunci e usor, ca poti pune nume si adresa fictive, fără să îți ceara cineva vreun act doveditor.
Nici prin curier nu merge, cel puțin DHL iti cere toate datele tale.
Dacă e de trimis în Europa, atunci e usor, ca poti pune nume si adresa fictive, fără să îți ceara cineva vreun act doveditor.
Buttercup;15783 wrote: Sincer, pentru noi nu cred ca merge. Acum cand te duci la posta si vrei sa trimiți un colet în afara spațiului european, ai nevoie de copie de buletin si nota explicativă pentru ce exista in pachet, plus coletul desfăcut sa vada doamna de la posta.
Am inteles, merci pt reply :*
Am inteles, merci pt reply :*