Studio Videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alexandru9918

Buna ziua ,
Ma ajuta foarte mult raspunsul la intrebarile mele se mai jos :
1. Ce sanse as avea de reusita daca imi infiintez un studio de videochat,
avand in vedere ca as avea modelele necesare (fete si baieti )
2.Se merita sa ai modele baieti ? Si care ar fi site-urile cele mai profitabile !
Multumesc !
No avatar
Buttercup

Șansele tin foarte mult de a avea oameni competenti care stiu sa instruiască modelele pentru diferite site-uri. Si mai ales de a iti da seama ce se potriveste cui. Pentru ca nu orice model bun o sa iti faca sume mari pe toate, fiindcă munca e diferita. Adică nu poti pune un model de pe Jasmin pe MFC si sa crezi ca va rupe încasările. Documentează-te bine despre site-uri si angajează traineri cu experienta care stiu sa aleaga varianta potrivita pentru fiecare.
Exista private based, site-uri unde nu este tolerată nuditatea in free si token based, unde este acceptată. Ca idee, se fac bani pe multe, de la Jasmin, Bonga, Streamate, Xlove etc.
No avatar
Alexandru9918

Thanks , am inteles , imi recomanzi sa incep si cu baieti ca modele ?
No avatar
Buttercup

Alexandru9918;15786 wrote: Thanks , am inteles , imi recomanzi sa incep si cu baieti ca modele ?

Din pacate, nu am experienta pentru băieți. Acum depinde si ce sunt ei dispuși sa faca. Pe site-urile private based e mai usor sa o arzi aiurea, ca sa spun asa. Pe cele token based se caută cam exclusiv showuri care sa aiba continut sexual.
Scrie răspuns