monese card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

Daca tot ai o părere destul de buna despre Monese de ce nu trimiți o invitație să facă cu toții un ban cinstit :)) Eu mi am făcut cont.Se pot scoate bani de la ghișeul băncii cu Iban ul până sosește cardul?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Baietzelu;15574 wrote: Cu placere

Și ziceai ceva la un moment dat,cum că ar trebui Iban ul băncii trecut și nu Iban ul din aplicatie,sau ceva de genul.Poti scrie aici Iban ul sa știm și noi sigur sa nu facem aceeași greseala?
Baietzelu

Ann;15687 wrote: Și ziceai ceva la un moment dat,cum că ar trebui Iban ul băncii trecut și nu Iban ul din aplicatie,sau ceva de genul.Poti scrie aici Iban ul sa știm și noi sigur sa nu facem aceeași greseala?
Mandatory fields

Recipient / Beneficiary: Monese Ltd

IBAN: EE047700771001660150

BIC/SWIFT: LHVBEE22

Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345) (You can find your Monese ID inside the Monese mobile app. Android users will be find it via the side menu. iOS users will be able to find it in the 'Account' section of the app.)

Optional fields

Bank Address: Tartu mnt 2, 10145, Tallinn Estonia

Bank Name: AS LHV Pank
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Nadia

Baietzelu;15688 wrote: Mandatory fields

Recipient / Beneficiary: Monese Ltd

IBAN: EE047700771001660150

BIC/SWIFT: LHVBEE22

Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345) (You can find your Monese ID inside the Monese mobile app. Android users will be find it via the side menu. iOS users will be able to find it in the 'Account' section of the app.)

Optional fields

Bank Address: Tartu mnt 2, 10145, Tallinn Estonia

Bank Name: AS LHV Pank

Buna Baietzelu, esti amabil sa imi spui te rog cam cat timp stau tranzactiile cu statusul Pending in Monese? Am primit banii prin withdraw funds to credit card si inca e pending suma, am reusit deja sa scot din ei dar vad ca mai sunt tranzactii pending. Pendingul asta e similar statusului de blocked amounts din FCP, cand platesti pentru ceva si-ti retrage vanzatorul banii pana cand e cleared tranzactia? Sau?

iti multumesc frumos :)
No avatar
Keke

Nadia;16078 wrote: Buna Baietzelu, esti amabil sa imi spui te rog cam cat timp stau tranzactiile cu statusul Pending in Monese? Am primit banii prin withdraw funds to credit card si inca e pending suma, am reusit deja sa scot din ei dar vad ca mai sunt tranzactii pending. Pendingul asta e similar statusului de blocked amounts din FCP, cand platesti pentru ceva si-ti retrage vanzatorul banii pana cand e cleared tranzactia? Sau?

iti multumesc frumos :)

Nadia,desi sunt in pending,tu Poti retrage.cat despre tranzactiile de pe cont care si ele arata pending,la mine a fost cleared a doua zi.nu stiu ce si cum cu weekend-ul.
Baietzelu

In pending sunt toate operatiunile pana se clarifica cursul/feesuri etc. Poti scoate linistita, 350€ pe zi.
No avatar
Nadia

Baietzelu;16090 wrote: In pending sunt toate operatiunile pana se clarifica cursul/feesuri etc. Poti scoate linistita, 350€ pe zi.

Iti multumesc frumos, you’ve always been very nice :). Da, am scos la cursul de 4.56 dar inca am vechiul plan Starter, cu fee-ul de 1 euro si conversia de 2%, pentru ca e in pending upgrade-ul de la plan. O zi faina sa ai!
No avatar
Nadia

Keke;16082 wrote: Nadia,desi sunt in pending,tu Poti retrage.cat despre tranzactiile de pe cont care si ele arata pending,la mine a fost cleared a doua zi.nu stiu ce si cum cu weekend-ul.

Multumesc frumos Keke! :D Am scos 1500 ron cu 328 eur.
Baietzelu

Nadia;16091 wrote: Iti multumesc frumos, you’ve always been very nice :). Da, am scos la cursul de 4.56 dar inca am vechiul plan Starter, cu fee-ul de 1 euro si conversia de 2%, pentru ca e in pending upgrade-ul de la plan. O zi faina sa ai!
Da-le mesaj ca nu ar trebui sa dureze upgradeul de plan. O zi frumoasa !
Ann

Baietzelu;16096 wrote: Da-le mesaj ca nu ar trebui sa dureze upgradeul de plan. O zi frumoasa !

Baietelul poti sa mai explici si tu o data ca sunt confuza.First Choise Pay era tot prin Master Card,degeaba avea curs valutar bun daca la banca trebuia sa calculezi cu 20 de bani mai putin la dolar, ca era comisionul bancii de la care faceai retragerea in cazul meu BCR care imi lua si 40 de bani.Gen calculam suma respectiva x 36 daca dolarul era 38 (diferit de la banca la banca) Acum,cu Monese,la cat calculam euro ?? Sper ca nu tot asa
Scrie răspuns