Pareri??
Acum vreo 2 saptamani cand am intrat in panica cu metodele de plata,pana vine cardul Paxum ,pana una alta 2,3 luni sa lucrez de acasa printr-un ''videochat de acasa'' site cu plata la zi 75 % procent.Toate bune si frumoase.Am trimis pozele profesionale sexy,poza cu buletinul,cu fata + buletinul,CV,dupa care am fost rugata sa sterg fostele site-uri cum ca nu se pot face 2 conturi per model.Ok.Nu am mai fost sunata.Acum,eu stau si ma intreb..se poate face ceva cu datele mele?Sau e doar paranoia
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
- BeYou Studio
Buna Ann din pacate acestea sunt riscurile daca alegi calea cea mai usoara sa-i spunem asa ( este posibil ca cei carora le-ai trimis actele tale sa deschida conturi si sa se foloseasca de acele conturi....dar cam atat nu cred ca e nimeni nebun sa faca ceva mai rau de atat( nu ca asta nu ar fi suficient de rau )
Sau poate ca sunt atat de asaltati de fete in perioada asta cu cardurile incat deschid conturi pe banda rulanta si esti pe o lista de asteptare =))
Daca alegeai sa colaborezi cu un studio serios care sa semneze un contract de colaborare de acasa era altceva .
Mult succes si spor la banuti oriunde te-ai afla , poate scrii aici mai multe detalii si deznodamantul povestii tale ca sa aibe si alte fete de invatat si sa nu repete aceleasi greseli
Zi frumoasa
Sau poate ca sunt atat de asaltati de fete in perioada asta cu cardurile incat deschid conturi pe banda rulanta si esti pe o lista de asteptare =))
Daca alegeai sa colaborezi cu un studio serios care sa semneze un contract de colaborare de acasa era altceva .
Mult succes si spor la banuti oriunde te-ai afla , poate scrii aici mai multe detalii si deznodamantul povestii tale ca sa aibe si alte fete de invatat si sa nu repete aceleasi greseli
Zi frumoasa