S-a rezolvat pb Cosmo!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ana1223

Monese are optiunea cu card? Nu vreau sa fac transfer in cont, vreau card
No avatar
Sof

ana1223;15543 wrote: Monese are optiunea cu card? Nu vreau sa fac transfer in cont, vreau card

da, cardul monese il atasezi la contul paxum si voila :)
No avatar
Sof

vezi ca este un alt topic deschis unde se discuta despre paxum/monese :)
No avatar
ana1223

Multumesc, o sa citesc acolo, sper sa rezolve cumva cosmo, eu nu pot nici sa mut nici sa retrag de la bancomat, primesc eroare ca am depasit limita desi nu am facut nici o retragere pana acum si am vrut sa scot in jur de 200$ nici vorba 600$ cat e limita pe site. Am oprit oricum orice tranzactie cu ei si mut totul in paxum, indiferent cat va dura, sunt prea ageamii
No avatar
Sof

ana1223;15548 wrote: Multumesc, o sa citesc acolo, sper sa rezolve cumva cosmo, eu nu pot nici sa mut nici sa retrag de la bancomat, primesc eroare ca am depasit limita desi nu am facut nici o retragere pana acum si am vrut sa scot in jur de 200$ nici vorba 600$ cat e limita pe site. Am oprit oricum orice tranzactie cu ei si mut totul in paxum, indiferent cat va dura, sunt prea ageamii

contacteaza-i pe twitter, acolo am vazut ca raspund zilnic
No avatar
ana1223

Multumesc mult pentru ajutor, mi-am facut si cont de twitter pentru ei, o sa treaca si stresul asta, mi se pare absurd sa comunicam date de genul asta intr un spatiu public, am terminat cu ei, chit ca pierd si ce am deja acolo, sunt prea prea de tot.
No avatar
Sof

ana1223;15550 wrote: Multumesc mult pentru ajutor, mi-am facut si cont de twitter pentru ei, o sa treaca si stresul asta, mi se pare absurd sa comunicam date de genul asta intr un spatiu public, am terminat cu ei, chit ca pierd si ce am deja acolo, sunt prea prea de tot.

n-ai pt ce, stiu... sunt kkciosi... cred ca au pierdut o groaza de clienti deja... nu-mi inspira incredere deloc, mai ales dupa faza asta....din punctul meu de vedere, Adio cosmofuck!
No avatar
just_me

ana1223;15538 wrote: Buna, am vazut ca au remediat insa eu pot muta o suma mica, nu pot muta tot ce am, nu mai inteleg nimic. Voi ce documente ati trimis? Am atasat buletinul, nu am primit nimic ca ar fi fost respins ori ca mai au nevoie de ceva. Ma enerveaza maxim situatia asta, nu stiu daca sa mai continui cu ei si nici card paxum nu am inca. Macar daca ar raspunde la mailuri, inteleg ca sunt depasiti dar la comisioanele alea ar putea sa mai angajeze oameni pana se pun pe picioare. Mi se par complet neprofesionisti.

Trebuie sa atasezi buletinul si o factura de utilitati( cablu, net, gaze, lumina) pe numele tau in care sa fie trecuta adresa ce ai scris-o cand ti-ai facut contul. Nu merge cu factura de telefonie mobila, curier sau emag. Au incercat si altii si degeaba. Daca nu ai factura de gen pe numele tau te duci la o banca, iti faci un cont bancar si ceri acolo un extras de cont cu semnatura si stampila. Extrasul de cont merge daca ai aceeasi adresa in buletin cu cea la care locuiesti.
Pe ei nu-i intereseaza daca adresa din buletin e aceeasi cu cea unde locuiesti acum, dar trebuie sa demonstrezi cu aceasta factura adresa ta( cea completata in formular cand ti-ai facut contul si pe care ti-a ajuns cardul acasa).
Raspund la mesaje, mai greu dar raspund, de obicei in 2 zile lucratoare, trebuie sa tii cont de weekend si de sarbatorile legale.
Tu nu poti scoate inca banii pt ca nu ti-au upgradat limita. Cand va fi upgradata vei primi raspuns pe mail in cateva zile cu upgradarea.
Scrie răspuns