PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Keke;15434 wrote: just me,ai reusit?? Am reusit acum am dezactivat acel cod si am transferat banii din paxum in contul monese..insa si aici am o nelamurire..In contul monese imi apare suma in asteptare si scrie vom adauga un comision de schimb valutar cand plata va fii peocesata in intregime..De obicei aceasta actiune dureaza cateva zile...Nu mai inteleg nimic..sa imi bag picioarele..
Baietzelu;15439 wrote: Keke la cate nevoie de bani am nu mai apelez la wire din cauza timpului, dau direct to external credit card.
Bineinteles
daca pe viitor,in timpuri mai relaxate ,cand vom fi cu totii mai destinsi,daca incerci,te rog sa imi spui si mie/noua daca a fost ok..
Bineinteles
just me;15440 wrote: Am reusit acum am dezactivat acel cod si am transferat banii din paxum in contul monese..insa si aici am o nelamurire..In contul monese imi apare suma in asteptare si scrie vom adauga un comision de schimb valutar cand plata va fii peocesata in intregime..De obicei aceasta actiune dureaza cateva zile...Nu mai inteleg nimic..sa imi bag picioarele..
Hmm pe card de ro se face conversie automata dar am citit si aici cate au facut pe card monese si tot automata a fost.Poate ajuta cineva care a realizat cu succes tranzactiile de gen?
Hmm pe card de ro se face conversie automata dar am citit si aici cate au facut pe card monese si tot automata a fost.Poate ajuta cineva care a realizat cu succes tranzactiile de gen?
Keke;15442 wrote: Hmm pe card de ro se face conversie automata dar am citit si aici cate au facut pe card monese si tot automata a fost.Poate ajuta cineva care a realizat cu succes tranzactiile de gen? Astept si eu cu maxim interes raspunsuri de la cei care au transferat bani din contul paxumin contul monese..
just me;15440 wrote: Am reusit acum am dezactivat acel cod si am transferat banii din paxum in contul monese..insa si aici am o nelamurire..In contul monese imi apare suma in asteptare si scrie vom adauga un comision de schimb valutar cand plata va fii peocesata in intregime..De obicei aceasta actiune dureaza cateva zile...Nu mai inteleg nimic..sa imi bag picioarele..
Buna.Eu am facut ieri transfer catre monese si azi dimineata am avut banii in cont.La fel scria aseara-in asteptare.Am citit pe site ca transferurile se fac de 3 ori pe zi,nu mai retin exact orele parca 8,12 si 17.Eu la 10 ii aveam..probabil trebuie sa astepti pana la 17.In legatura cu retragerile,eu am transferat o suma mica,de proba-334 $ si am primit 290 €.Eu nu am gasit atm care sa elibereze euro,asa ca am scos de la brd de la ghiseu.Nu am avut niciun comision,in aplicatie se actualizeaza imediat ce faci tranzactia.Am lasat 15 euro pe card sa vad ce curs am la bancomat....4.41=1euro.Probabil daca aveam mai mult...poate era un curs mai bun.Problema este ca daca aveti o suma mai mare de scos..trebuie anuntat la banca sa aiba euro si cam stramba din nas.
Buna.Eu am facut ieri transfer catre monese si azi dimineata am avut banii in cont.La fel scria aseara-in asteptare.Am citit pe site ca transferurile se fac de 3 ori pe zi,nu mai retin exact orele parca 8,12 si 17.Eu la 10 ii aveam..probabil trebuie sa astepti pana la 17.In legatura cu retragerile,eu am transferat o suma mica,de proba-334 $ si am primit 290 €.Eu nu am gasit atm care sa elibereze euro,asa ca am scos de la brd de la ghiseu.Nu am avut niciun comision,in aplicatie se actualizeaza imediat ce faci tranzactia.Am lasat 15 euro pe card sa vad ce curs am la bancomat....4.41=1euro.Probabil daca aveam mai mult...poate era un curs mai bun.Problema este ca daca aveti o suma mai mare de scos..trebuie anuntat la banca sa aiba euro si cam stramba din nas.
Becca;15445 wrote: Buna.Eu am facut ieri transfer catre monese si azi dimineata am avut banii in cont.La fel scria aseara-in asteptare.Am citit pe site ca transferurile se fac de 3 ori pe zi,nu mai retin exact orele parca 8,12 si 17.Eu la 10 ii aveam..probabil trebuie sa astepti pana la 17.In legatura cu retragerile,eu am transferat o suma mica,de proba-334 $ si am primit 290 €.Eu nu am gasit atm care sa elibereze euro,asa ca am scos de la brd de la ghiseu.Nu am avut niciun comision,in aplicatie se actualizeaza imediat ce faci tranzactia.Am lasat 15 euro pe card sa vad ce curs am la bancomat....4.41=1euro.Probabil daca aveam mai mult...poate era un curs mai bun.Problema este ca daca aveti o suma mai mare de scos..trebuie anuntat la banca sa aiba euro si cam stramba din nas. Mi-e rau adica singura varianta sa scoti bani de pe monese este in euro? Nu se poate face conversie din euro in lei la atm? Eu asa am inteles initial..