PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
just me;15416 wrote: Am intrat acolo in withdraw funds si am selectat cardul meu am bifat casuta aceea si am dat continue si imi apare invalid approval code ce mai e si asta?
In settings dai disable approval codes.vei primi Un e-mail cu privire la acest aspect.apoi faci din nou tranzactia,bifezi casuta si Nu iti mai apare detaliul asta cu codurile
In settings dai disable approval codes.vei primi Un e-mail cu privire la acest aspect.apoi faci din nou tranzactia,bifezi casuta si Nu iti mai apare detaliul asta cu codurile
Keke;15422 wrote: In settings dai disable approval codes.vei primi Un e-mail cu privire la acest aspect.apoi faci din nou tranzactia,bifezi casuta si Nu iti mai apare detaliul asta cu codurile Aha..am citit ca aceste coduri sunt impotriva hackerilor etc..dar m-a intreb de ce da eroare..
just me;15424 wrote: Aha..am citit ca aceste coduri sunt impotriva hackerilor etc..dar m-a intreb de ce da eroare..
Da-le disable pt ca este mai usor.pot de asemenea fi folosite ca o metoda de protectie in plus dar nu as sti sa te ajut pt ca eu am dat disable
Da-le disable pt ca este mai usor.pot de asemenea fi folosite ca o metoda de protectie in plus dar nu as sti sa te ajut pt ca eu am dat disable
pai asta e problema Arilena, ca incerc sa o resetez si nu pot
. Primesc pe mail codul ala cu diacritice, cratime si aronduri si whatever, pe care-l introduc si apoi imi da o eroare cand incerc sa dau login cu codul ala nou. Chiar daca am respectat intocmai diacriticele si toate cele...
Am primit banii retur de la monese inapoi in contul de paxum... nu faceti aceeasi greseala ca mine cu ibanul din aplicatie ca o sa dormiti rau
)... Am zis-o si o mai zic... OCTAV E DE AUR!!! Mi-a raspuns fara probleme si m-a linistit , cu tot cu intarzierea cardurilor eu ii multumesc ca exista si mai ales ca ne intelegem in limba materna. Multumesc Octav!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;15428 wrote: Am primit banii retur de la monese inapoi in contul de paxum... nu faceti aceeasi greseala ca mine cu ibanul din aplicatie ca o sa dormiti rau
)... Am zis-o si o mai zic... OCTAV E DE AUR!!! Mi-a raspuns fara probleme si m-a linistit , cu tot cu intarzierea cardurilor eu ii multumesc ca exista si mai ales ca ne intelegem in limba materna. Multumesc Octav!
Mare dreptate ai.Sa ii dea Dumnezeu sanatate!acum refaci tranzactia cu IBAN-ul din Estonia?
Mare dreptate ai.Sa ii dea Dumnezeu sanatate!acum refaci tranzactia cu IBAN-ul din Estonia?
Arilena;15429 wrote: In emailul de la ei trebuie să ai o parola temporara...codul ala lung e key parca.trebuie să mai ai un link in email cu care confirmi ca vrei sa o resetezi,apoi bagi parola temporara
Ai dreptate Arilena, problema e ca eu am bagat direct parola temporara fara sa mai dau click pe linkul ala si probabil de aia am gresit. Eram asa panicata ca nici n-am citit pana la capat emailul
) iti multumesc frumos!
Ai dreptate Arilena, problema e ca eu am bagat direct parola temporara fara sa mai dau click pe linkul ala si probabil de aia am gresit. Eram asa panicata ca nici n-am citit pana la capat emailul