just me;15380 wrote: Merci keke apropo am uitat sa bifez acea casuta de care mi-ai spus si cu toate astea am primit mail de la paxum care scrie" A credit card has recently been added to your paxum.com account" e de bine? Inseamna ca am facut bine daca am primit acest mail? Si inca o intrebare si gata ..Mai trebuie sa selectez eu ceva sau banii vor intra automat in contul monese?
Trebuie sa primesti un mail in care spune ca withdraws funds to external card initiated.asta confirma ca banii au fost trimisi.daca Nu ai primit verifica fondurile available si daca ai aceeasi suma cred ca faci din nou tranzactia(cu bifarea casutei absolut obligatorie)
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Keke;15385 wrote: Trebuie sa primesti un mail in care spune ca withdraws funds to external card initiated.asta confirma ca banii au fost trimisi.daca Nu ai primit verifica fondurile available si daca ai aceeasi suma cred ca faci din nou tranzactia(cu bifarea casutei absolut obligatorie) Ok multumesc! Keke you are the best!
Keke;15392 wrote: La ce te referi?din contul Paxum prin Wire in monese?
De oriunde catre monese, daca vreti sa trimiteti wire catre monese nu folositi ibanul din aplicatia monese , folositi ibanul bancii din estonia.
De oriunde catre monese, daca vreti sa trimiteti wire catre monese nu folositi ibanul din aplicatia monese , folositi ibanul bancii din estonia.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Recipient / Beneficiary name: Monese Ltd
IBAN: EE047700771001660150
BIC/SWIFT: LHVBEE22
Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345)
Obligatoriu monese id il gasesti in aplicatie.
La aceste detalii poti trimite swift/wire.
P.S. Stiu 100% ca am sunat azi la monese deoarece am facut o gafa, am trimis din paxum catre monese wire dar cu IBAN ul din aplicatie , si am dat o suma mare ... mi s-a comunicat ca o sa refuze automat plata si o sa imi ajunga inapoi in paxum.
V-am anuntat sa nu procedati ca mine , si asa am stresu cat casa.
IBAN: EE047700771001660150
BIC/SWIFT: LHVBEE22
Comment / Reference to beneficiary / Reference: (Your Monese ID e.g. M12345)
Obligatoriu monese id il gasesti in aplicatie.
La aceste detalii poti trimite swift/wire.
P.S. Stiu 100% ca am sunat azi la monese deoarece am facut o gafa, am trimis din paxum catre monese wire dar cu IBAN ul din aplicatie , si am dat o suma mare ... mi s-a comunicat ca o sa refuze automat plata si o sa imi ajunga inapoi in paxum.
V-am anuntat sa nu procedati ca mine , si asa am stresu cat casa.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM