cosmopay la chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just_me

cristinadrcrist;15177 wrote: Da .pot. Dear Raluca,

We do apologize for the delay and are sorry for the inconvenience, however the secondary balance function is still currently undergoing maintenance as advised directly on the CardPortal.

Please note: the function will be available again shortly and you will see the notification in the portal removed once it can be used.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
James,
Customer Support Team

| Email: help.prepay@cardportal.com |

Si mie mi-a raspuns la mesaje aceeasi persoana pana mi s-a aprobat upgradarea limitei. I-am scris iar cu privire la imposibilitatea de a muta banii din secondary balance in cont si intrebandu-l cat va mai dura aceasta maintenanta dar de data aceasta nici un raspuns. Inca il astept:(.
No avatar
cristinadrcrist

Daca poti alege wire .chiar alege wire cat mai repede... eu nu am alta optiune .nu am incredere in webmoney ...daca patesc ceva .a folosit cineva ,cat dureaza sa intre banii in cont raiffaisen?
sper sa rezolve...am vazut ca multe modele vor sa ii dea in judecata pe cei de la cosmo
No avatar
Keke

cristinadrcrist;15265 wrote: Daca poti alege wire .chiar alege wire cat mai repede... eu nu am alta optiune .nu am incredere in webmoney ...daca patesc ceva .a folosit cineva ,cat dureaza sa intre banii in cont raiffaisen?
sper sa rezolve...am vazut ca multe modele vor sa ii dea in judecata pe cei de la cosmo

Nu stiu pe nimeni Sa foloseasca webmoney dar din cate am vazut au retrageri de pana la 1000$ pe luna,maxim 500$ pe zi daca nu gresesc.restul limitei,undeva la 2400$ e pt cumparaturi si plati online..wire e o varianta mult mai buna.
No avatar
cristinadrcrist

hmm. eu totusi cred ca vor rezolva cosmo ..sper din tot sufletul. Macar de puteam transfera pe paxum insa nu am cardul :)pentru ca nici ei nu se misca..
No avatar
just_me

cristinadrcrist;15270 wrote: hmm. eu totusi cred ca vor rezolva cosmo ..sper din tot sufletul. Macar de puteam transfera pe paxum insa nu am cardul :)pentru ca nici ei nu se misca..

Si eu sper sa se rezolve, toti speram, dar la urmatoarea transa de bani prefer sa pun on hold pana sunt sigura 100%. Daca tot e teapa macar sa nu ma tepuiasca de tot. Deja nu mai am chef de nimic, nici chef sa stau online nu am, ca ma gandesc ca stau degeaba. Eu nu am cum sa aleg varianta paxum asa ca e mai dureros daca astia nu rezolva.
No avatar
just_me

pallino;13166 wrote: i have received cosmo card
number is the same (internet and real card)
but finish end time and cvv
are different from my real card and what i see on site
what's problem?

I think we all had the same problem. I asked why and the answer was that the cvv wrote on the site was just an exemple, u will have to use the real one to activate your card. Another thing to make us wonder if cosmopayment is legit or not....
No avatar
just_me

daucusapaa;12235 wrote: Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D

Cardul nu e inca aprobat. Va trebui sa astepti mail de la ei in care iti spune daca a fost aprobat sau nu. Poti sa le scrii intre timp si ti se va raspunde intr-un final sper. Am observat ca atunci cand le scrii despre activarea contului raspund, dar cand ii intrebi de ce nu poti scoate banii ....liniste:(.
No avatar
just_me

July;11201 wrote: Eu una nu am vazut aceasta optiune,dar cel mai bine ar fi sa le trimiti un email si sa ii intrebi
cardul va fi trimis la adresa trecuta pe site. Dar dupa aceea ca sa iti aprobe upgradarea contului va trebui sa le trimiti copie dupa ID si copie dupa o factura de utilitati( fara telefonie mobila, curier sau e-mag) pe numele tau la acea adresa.
No avatar
gabriela40

eu dupa ce am facut contul pe cosmo, intr-o saptamana aveam cardul in cutia postala. ca sa activezi cardul, trebuie neaparat sa ai bani in cont, iti iau 12$ pt activare dupa aceea poti retrage banii fara probleme
No avatar
cristinadrcrist

Dear Raluca,

We do apologize for the delay and are sorry for the inconvenience, however the secondary balance function is still currently undergoing maintenance as advised directly on the CardPortal.

Please note: the function will be available again shortly and you will see the notification in the portal removed once it can be used.

Unfortunately since this maintenance has to be done in conjunction with the MasterCard processor there have been several pending procedures on their end in order to finalize and enable the function. This also means the timeline is not strictly defined by us which is why a specific window of hours for completion has not been provided.

We are aware many cardholders are in a similar situation and we are doing everything we can to grant you access to these funds as soon as possible. For the moment we advise you to check your portal regularly over the next few days, once you see the notification removed this will mean the function has been enabled again.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
James,
Customer Support Team

| Email: help.prepay@cardportal.com |
Scrie răspuns