cosmopay la chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
FARCAS

A PRIMIT CINEVA VREU RASPUNS DE LA COZMO SI CEI CARE AU CB SI ALTELE CE FACETI OARE SA SCHIMBAM METODA DE PLATA DACA NO SA MAI FIM PLATITI
No avatar
cristinadrcrist

Inca nu s a rezolvat ...si au cerut scuze ca intarzie . Mai astept pana joi si daca pana atnci nu pot sa imi scot banii din secondary balance renunt la cosmo si schimb repede pe paxum si transfer bancar...desi dureaza o gramada
No avatar
Sof

cristinadrcrist;15174 wrote: Inca nu s a rezolvat ...si au cerut scuze ca intarzie . Mai astept pana joi si daca pana atnci nu pot sa imi scot banii din secondary balance renunt la cosmo si schimb repede pe paxum si transfer bancar...desi dureaza o gramada

ti-au trimis tie ceva? wow, vreau sa vad si eu unde si-au cerut scuze! poti posta te rog?
No avatar
cristinadrcrist

Da .pot. Dear Raluca,

We do apologize for the delay and are sorry for the inconvenience, however the secondary balance function is still currently undergoing maintenance as advised directly on the CardPortal.

Please note: the function will be available again shortly and you will see the notification in the portal removed once it can be used.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
James,
Customer Support Team

| Email: help.prepay@cardportal.com |
No avatar
cristinadrcrist

Cred ca vor rezolva totusi ,e foarte frustrant sa nu mi pot folosi banii ,mai astept putin avand in vedere ca nu doar noi suntem in aceasta situatie.. :(
No avatar
Sof

cristinadrcrist;15177 wrote: Da .pot. Dear Raluca,

We do apologize for the delay and are sorry for the inconvenience, however the secondary balance function is still currently undergoing maintenance as advised directly on the CardPortal.

Please note: the function will be available again shortly and you will see the notification in the portal removed once it can be used.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
James,
Customer Support Team

| Email: help.prepay@cardportal.com |

wow lucky you!!! ca eu cel putin am trimis mail uri si mai cunosc persoane din ro si din afara care au trimis ,dar nici unul din noi n-am primit raspunsuri!
No avatar
vvv

app eu cand am facut contul cosmo ziceau ceva de o limita de 2500$.. poate ca ati depasit limita aceasta si din cauza asta "s a blocat"..
No avatar
Yvonne

Sof;15180 wrote: wow lucky you!!! ca eu cel putin am trimis mail uri si mai cunosc persoane din ro si din afara care au trimis ,dar nici unul din noi n-am primit raspunsuri!

Am primit si eu mes asta. Si inca un mail acim vreo 2 zile. Sincer, neinteresant. Sa vad odata banii aia n "available funds", ca ma enerveaza deja amanarea asta a lor de azi pe maine.
No avatar
cristinadrcrist

Si pe mine, e insuportabil sa nu ti poti scoate banii. Voi va transferati banii acum pe 1 iunie tot pe cosmo? Cum faceti daca nu se rezolva si ce se poate face :( ?
No avatar
FARCAS

cristinadrcrist;15242 wrote: Si pe mine, e insuportabil sa nu ti poti scoate banii. Voi va transferati banii acum pe 1 iunie tot pe cosmo? Cum faceti daca nu se rezolva si ce se poate face :( ?
EU UNA MAI ASTEPT CATEVA ORE SI DACA NU SE REZOLVA SCHIMB METODA DE OLATA PRIN WIRE STIU CA PIERD CEVA DAR NU PIERD TOT CINE STIE DACA MAI VEDEM BANI DE PE COZMO
Scrie răspuns