cosmo sau epayservice?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
lollipop

buna! azi am primit ambele carduri si nu ma pot decide pe care din cele 2 sa il folosesc :-/ pareri? epayservice pare mai ok in terms of fees si imi place ca nu se poate intra in cont decat dupa ce primesti un sms pe telefon de confirmare. cardul de la cosmo arata un pic dubios, nu scrie nimic pe el, nu prea pare legit, parca nu ma convinge :)) si siteul pare asa facut in graba.
diferenta dintre carduri e ca cel de la epayservice este in euro, dar rata lor de exchange usd->eur e destul de buna.

si inca o intrebare, stie cineva daca acele ATM-uri Euronet ofera extrageri in euro? pe siteul lor scrie ca da, sunt ATM-uri in Bucuresti care ofera si euro dar eram curioasa daca a folosit cineva pana acum. mai sunt alte modalitati de a scoate de pe card euro in Bucuresti? merci! :D
No avatar
Rimela

lollipop;15030 wrote: buna! azi am primit ambele carduri si nu ma pot decide pe care din cele 2 sa il folosesc :-/ pareri? epayservice pare mai ok in terms of fees si imi place ca nu se poate intra in cont decat dupa ce primesti un sms pe telefon de confirmare. cardul de la cosmo arata un pic dubios, nu scrie nimic pe el, nu prea pare legit, parca nu ma convinge :)) si siteul pare asa facut in graba.
diferenta dintre carduri e ca cel de la epayservice este in euro, dar rata lor de exchange usd->eur e destul de buna.

si inca o intrebare, stie cineva daca acele ATM-uri Euronet ofera extrageri in euro? pe siteul lor scrie ca da, sunt ATM-uri in Bucuresti care ofera si euro dar eram curioasa daca a folosit cineva pana acum. mai sunt alte modalitati de a scoate de pe card euro in Bucuresti? merci! :D

Nu mi-o lua in nume de rau, dar la ora actuala sunt atatea subiecte pe tema Cosmo in acest fórum. Eu cred ca daca ai intra saa citesti ai sa gasesti rapid raspunsul la intrebarea ta ( la prima)
No avatar
lollipop

parerile sunt impartite, ba s-au scos banii ok, ba au intampinat dificultati. eram curioasa daca a folosit deja cineva epayservices, nu am gasit mai nimic legat de asta.
No avatar
Rimela

lollipop;15035 wrote: parerile sunt impartite, ba s-au scos banii ok, ba au intampinat dificultati. eram curioasa daca a folosit deja cineva epayservices, nu am gasit mai nimic legat de asta.

Banuiesc ca nu ai gasit nimic despre epayservice pentru ca majoritatea au optat pentru Paxum sau Cosmo.
Eu ma refeream strict la Cosmo, daca citesti doar comentarile din ultímele zile ai sa realizezi ca parerile sunt aceleasi, adica au banii blocati si nimeni nu stie cand o sa se rezolve treaba asta. Inca o data iti spun sa nu mi-o iei in nume de rau te rog, doar ca eu nu inteleg rostul subiectelor de genul. Daca ai amandoua cardurile, nu pricep de ce nu le incerci, de ce nu scoti o suma mica de pe fiecare si ai sa vezi exact ce se intampla :)
No avatar
Sof

lollipop;15035 wrote: parerile sunt impartite, ba s-au scos banii ok, ba au intampinat dificultati. eram curioasa daca a folosit deja cineva epayservices, nu am gasit mai nimic legat de asta.

ai putea sa incerci epay daca dupa cum vezi cosmo sucks... just saying
No avatar
Keke

lollipop;15030 wrote: buna! azi am primit ambele carduri si nu ma pot decide pe care din cele 2 sa il folosesc :-/ pareri? epayservice pare mai ok in terms of fees si imi place ca nu se poate intra in cont decat dupa ce primesti un sms pe telefon de confirmare. cardul de la cosmo arata un pic dubios, nu scrie nimic pe el, nu prea pare legit, parca nu ma convinge :)) si siteul pare asa facut in graba.

Buna!
In cat timp Ai primit cardul de la ePayservices ?cu aprobarea contului a fost usor?multumesc
No avatar
lollipop

Rimela;15039 wrote: Banuiesc ca nu ai gasit nimic despre epayservice pentru ca majoritatea au optat pentru Paxum sau Cosmo.
Eu ma refeream strict la Cosmo, daca citesti doar comentarile din ultímele zile ai sa realizezi ca parerile sunt aceleasi, adica au banii blocati si nimeni nu stie cand o sa se rezolve treaba asta. Inca o data iti spun sa nu mi-o iei in nume de rau te rog, doar ca eu nu inteleg rostul subiectelor de genul. Daca ai amandoua cardurile, nu pricep de ce nu le incerci, de ce nu scoti o suma mica de pe fiecare si ai sa vezi exact ce se intampla :)

scopul postarii nu este doar despre cosmo, este si despre epayserv (poate intre timp cineva l-a folosit si nu a scris despre asta?), dar si despre posibilitatea unei extrageri direct in euro la ATM-uri din Bucuresti.
de pe MFC nu scoti sume mici pentru ca nu mai e valabil daily payout, primesti paymentul pe perioada, adica trebuie sa aleg unul din ele si voiam sa stiu daca exista un feedback si pentru epayserv. dar merci oricum :)
No avatar
lollipop

Keke;15043 wrote: Buna!
In cat timp Ai primit cardul de la ePayservices ?cu aprobarea contului a fost usor?multumesc

Buna! Aprobarea contului a durat 4 zile (daca trimiti documentele bine din prima, altfel dureaza inca o zi pana iti verifica noile documente uploadate), si tot atunci te anunta ca ti se va trimite cardul si ai optiunea de a alege metoda de livrare. Cea standard este gratis, by regular mail, no tracking number, si dureaza intre 2-5 saptamani, sau prin curier FedEx cu tracking, in 3-7 zile, dar cu o taxa foarte mare de 70 eur :( Iti dau 3 zile sa ii anunti cum il vrei, eu am ales standard, dupa asta a durat o saptamana procesarea cardului. L-am primit in 2 saptamani de la ultima notificare.
Deci a durat ceva, aproape o luna, dar procesul nu mi s-a parut dificil, in sensul ca suportul raspunde la intrebari intr-o zi, maaaxim doua. Dezavantajul este taxa foarte mare daca ai nevoie de el urgent.
No avatar
Keke

lollipop;15059 wrote: Buna! Aprobarea contului a durat 4 zile (daca trimiti documentele bine din prima, altfel dureaza inca o zi pana iti verifica noile documente uploadate), si tot atunci te anunta ca ti se va trimite cardul si ai optiunea de a alege metoda de livrare. Cea standard este gratis, by regular mail, no tracking number, si dureaza intre 2-5 saptamani, sau prin curier FedEx cu tracking, in 3-7 zile, dar cu o taxa foarte mare de 70 eur :( Iti dau 3 zile sa ii anunti cum il vrei, eu am ales standard, dupa asta a durat o saptamana procesarea cardului. L-am primit in 2 saptamani de la ultima notificare.
Deci a durat ceva, aproape o luna, dar procesul nu mi s-a parut dificil, in sensul ca suportul raspunde la intrebari intr-o zi, maaaxim doua. Dezavantajul este taxa foarte mare daca ai nevoie de el urgent.

Multumesc 😊
No avatar
Geobanks

Salut, am trimis la epayment si epayservice factura de la rebu(firma de gunoi) si m a respins la epayment , astept sa vad ce zic si cei de la epayservice?

Mai am doar vodafone pe numele meu, ce as putea sa mai trimit? Multumesc
Scrie răspuns