PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
TheVirtualMan

Salutare fete si baieti !

Chestia cu FCP mi`a dat viata peste cap :)).

M`am hotarat si eu astazi sa imi fac cont de PAXUM insa cred ca voi avea o problema.
La "Proof od Identity" am uploadat o poza buletinul si a fost validat.
La " proof od adress" imi arata rejected dupa ce am uploadat o poza cu factura de la internet.

Mentionez ca factura de la internet e pe adresa unde locuiesc eu in Bucuresti si nu adresa din buletin care e din alta localitate si care este noua pentru ca abia mi`am facut buletinul la adresa respectiva si nu detin nicio factura la acea locatie.

Cum as putea sa mi se valideze adresa? Aveti vreo idee?

Va multumesc!
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;14892 wrote: Salutare fete si baieti !

Chestia cu FCP mi`a dat viata peste cap :)).

M`am hotarat si eu astazi sa imi fac cont de PAXUM insa cred ca voi avea o problema.
La "Proof od Identity" am uploadat o poza buletinul si a fost validat.
La " proof od adress" imi arata rejected dupa ce am uploadat o poza cu factura de la internet.

Mentionez ca factura de la internet e pe adresa unde locuiesc eu in Bucuresti si nu adresa din buletin care e din alta localitate si care este noua pentru ca abia mi`am facut buletinul la adresa respectiva si nu detin nicio factura la acea locatie.

Cum as putea sa mi se valideze adresa? Aveti vreo idee?

Va multumesc!

Extras de cont de la banca
No avatar
AnaMaria1

Bunaa, a primit cineva cardul de la paxum??
No avatar
morg123

o intrebare am si eu , am dat withdraw to external debit card, dar dupa ce dau continue imi apare fereastra alba cu phrame.php in capat si primesc notificare pe telefon dar nu imi sunt luati banii din cont si la balance tot ii am , ii sa intamplat cuiva asta?
No avatar
Becca

morg123;15335 wrote: o intrebare am si eu , am dat withdraw to external debit card, dar dupa ce dau continue imi apare fereastra alba cu phrame.php in capat si primesc notificare pe telefon dar nu imi sunt luati banii din cont si la balance tot ii am , ii sa intamplat cuiva asta?

Buna.Acum am incercat si eu sa fac withdraw catre card extern monese si am patit la fel.Pe telefon am primit mesaj de la paxum ca s-au retras banii insa cand intru in cont ii vad acolo.Tot pe monese ai facut retragere sau pe card de ro?Poate o avea Paxum vreo problema acum...ma gandesc
No avatar
morg123

pe card ro, ma gandeam ca au probleme dar am zis ca poate stie cineva ceva
No avatar
morg123

ca idee daca stii, pe monese care este limita de retragere pe zi ? ca am mai scris dar nu mi a raspuns nimeni...
No avatar
morg123

Becca;15339 wrote: Buna.Acum am incercat si eu sa fac withdraw catre card extern monese si am patit la fel.Pe telefon am primit mesaj de la paxum ca s-au retras banii insa cand intru in cont ii vad acolo.Tot pe monese ai facut retragere sau pe card de ro?Poate o avea Paxum vreo problema acum...ma gandesc

pe card ro, ma gandeam ca au probleme dar am zis ca poate stie cineva ceva
ca idee daca stii, pe monese care este limita de retragere pe zi ? ca am mai scris dar nu mi a raspuns nimeni...
No avatar
Becca

morg123;15340 wrote: pe card ro, ma gandeam ca au probleme dar am zis ca poate stie cineva ceva

Eu cred ca mai astept cateva ore si incerc din nou.Daca nu...maine.Poate mai sunt si alte persoane in aceeasi situatie si ne spun si noua:D.Cred ca 350 euro/zi,asa am citit si eu.E prima oara cand vreau sa scot...abiat am primit cardul astazi
No avatar
morg123

Becca;15343 wrote: Eu cred ca mai astept cateva ore si incerc din nou.Daca nu...maine.Poate mai sunt si alte persoane in aceeasi situatie si ne spun si noua:D.Cred ca 350 euro/zi,asa am citit si eu.E prima oara cand vreau sa scot...abiat am primit cardul astazi

o sa imi fac si eu dar mi a fost cam lene ... :))) merge si cu permisul auto ?
Scrie răspuns