Bună 😊
Cine știe cum pot trimite tk unui model pe mfc?Am așteptat pana acum sa îmi vina cardul și nimic,așa ca mă gândeam sa îi transfer unei colege care are card ..dar chiar nu merge absolut deloc când intru în camera ei îmi scrie "You're banned" .Mulțumesc anticipat !
Alicee;14877 wrote: Cine știe cum pot trimite tk unui model pe mfc?Am așteptat pana acum sa îmi vina cardul și nimic,așa ca mă gândeam sa îi transfer unei colege care are card ..dar chiar nu merge absolut deloc când intru în camera ei îmi scrie "You're banned" .Mulțumesc anticipat !
Pai te-a banat sa nu mai intri in camera ei.
Pai te-a banat sa nu mai intri in camera ei.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Alicee;14877 wrote: Cine știe cum pot trimite tk unui model pe mfc?Am așteptat pana acum sa îmi vina cardul și nimic,așa ca mă gândeam sa îi transfer unei colege care are card ..dar chiar nu merge absolut deloc când intru în camera ei îmi scrie "You're banned" .Mulțumesc anticipat !
Pe MFC nu poti transfera tokensii ca pe chaturbate sau cam4 ! Ii castigi si raman in contul tau pana in ziua platii!
Pe MFC nu poti transfera tokensii ca pe chaturbate sau cam4 ! Ii castigi si raman in contul tau pana in ziua platii!
Live Cams | Live Sex |