Traficul pe chaturbate

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
dreamcometruecb

Buna tuturor!
Am o nelamurire in legatura cu traficul pe chaturbate.Sunt noua atat pe acest site precum si in "industrie".De fiecare data cand sunt live,numaru de viewers nu "sare" de 20 orice as face...in prezent am doar 331 de followers si ma gandeam ca poate exista ceva legatura directa intre aceste doua variabile...sau poate e ceva bug din sistem???
Am inceput in acelas timp cu o alta prietena si transmitem cam la aceleasi ore ea avand deja peste 600 followers.Am observat insa,ca dupa ce ea a sarit de 300 followers si traficul a crescut de la 30 la 50-60 viewers.
Ajutor!
Nord

Cu siguranta exista o legatura intre numarul de followers si numarul de useri din chat room! Dar trebuie sa stii ca chaturbate plaseaza modelele in pagina in functie de cat de multi oameni au in camera deci daca faci ceva interesant si reusesti sa retii oamenii la tine in room o sa atragi din ce in ce mai multi o sa-ti creasca nr de followers si implicit veniturile!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
hiperP

Conteaza mai multe chestii , daca te vezi HD , cate ore ai online , cati followersi ai si cati bani ai facuti online :)
corina

dreamcometruecb;9537 wrote: Buna tuturor!
Am o nelamurire in legatura cu traficul pe chaturbate.Sunt noua atat pe acest site precum si in "industrie".De fiecare data cand sunt live,numaru de viewers nu "sare" de 20 orice as face...in prezent am doar 331 de followers si ma gandeam ca poate exista ceva legatura directa intre aceste doua variabile...sau poate e ceva bug din sistem???
Am inceput in acelas timp cu o alta prietena si transmitem cam la aceleasi ore ea avand deja peste 600 followers.Am observat insa,ca dupa ce ea a sarit de 300 followers si traficul a crescut de la 30 la 50-60 viewers.
Ajutor!

Am observat ca modele noi primesc un tag "new" atunci cand se logheaza prima data si au promovare 3 zile . Acest tag te propulseaza teoretic pe prima pagina timp de 3 zile si ai un trafic imens( peste 1000 membrii). Am spus TEORETIC, pt ca atunci cand mi-au deschis cont la ei nu a fost asa. Desi aveam NEW nu am avut niciodata mai mult de 40 membrii in camera so ma chinui inca din prima zi sa strang followers si sa imi cresc traficul. Stiu ca implica rabdare si munca doar ca nu mi se pare corect ca unele sa primeasca acest avantaj si altele sa fie uitate pe ultimele pagini. Spor!
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
dianaHotgirl18

Ce recomandati la o incepatoare de 18 ani, cum sa creasca pe Chaturbate... In 3 zile amfacut 600 followers stand 2 ore zilnic? Cum ajungi sa ai sute de mii de followeri? Ce recomandati la inceput? Ce tipuri de showuri?
arabu1988

dianaHotgirl18;16333 wrote: Ce recomandati la o incepatoare de 18 ani, cum sa creasca pe Chaturbate... In 3 zile amfacut 600 followers stand 2 ore zilnic? Cum ajungi sa ai sute de mii de followeri? Ce recomandati la inceput? Ce tipuri de showuri?

despre show be ur self vb frumos la membrii fac twiter fac profil frumos dar drumu la grii pentru incput dar sa stii important sa fac tokens nu followers :D
We only have what we Give
No avatar
dianaHotgirl18

Ceva mai detaliat, recomandati dezbracata, sa se masturbeze,sau sa fie in lenjerie,? Ceva mai multe detalii..O romanca hotfallingangel are 700 si ceva de mii de followers OMG
issabelle

din ce stiu eu tagul de "new" face toi banii. daca tu din prima zi de stream aduni sute de oameni si faci si bani consistenti, site-ul te va propulsa in pagina de fiecare data cand transmiti. pe cand daca in prima zi stai cu 10-20 oameni in camera cateva ore e ca si cum nu prezinti interes pentru site. modelele care reusesc sa mentina un numar ridicat de membri in camera sunt privilegiate cu fluctuatii de banda in tari precum america. conteaza foarte mult si calitatea imaginii pe care o oferi. La fel si numarul de ore lucrate si programul in sine. sunt fete care pur si simplu atrag stand degeaba. au acel ceva. numeste-o carisma. altele trebuie sa transpire si tot nu reusesc sa adune oameni. nu te compara niciodata cu alte fete/modele. cea mai mare greseala sa te gandesti de ce prietena ta poate si tu nu. gandeste-te ce poti face tu sa fii mai buna. stand si analizand alte modele vei ajunge sa ai frustrari si nu te va ajuta cu absolut nimic. ba din contra. si o spun din proprie experienta. vor fi zile cand vei avea oameni in camera dar nu vei avea practioc cu cine sa vorbesti. si alte zile cand vei sta cu o mana de oameni dar te vei distra si vei face si bani. in timp vei avea din ce in ce mai multi membri care vor petrece timp cu tine. nu te demoraliza. nu te compara cu alte fete. succes!
Baietzelu

dianaHotgirl18;16352 wrote: Ceva mai detaliat, recomandati dezbracata, sa se masturbeze,sau sa fie in lenjerie,? Ceva mai multe detalii..O romanca hotfallingangel are 700 si ceva de mii de followers OMG

Ai zis ca stai 2 ore ... romanca aia intra de 2-3 ori pe zi si sta minim 2 ore , mi se pare cea mai muncitoare de pe tot CB ul .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Guest

issabelle;16456 wrote: din ce stiu eu tagul de "new" face toi banii. daca tu din prima zi de stream aduni sute de oameni si faci si bani consistenti, site-ul te va propulsa in pagina de fiecare data cand transmiti. pe cand daca in prima zi stai cu 10-20 oameni in camera cateva ore e ca si cum nu prezinti interes pentru site. modelele care reusesc sa mentina un numar ridicat de membri in camera sunt privilegiate cu fluctuatii de banda in tari precum america. conteaza foarte mult si calitatea imaginii pe care o oferi. La fel si numarul de ore lucrate si programul in sine. sunt fete care pur si simplu atrag stand degeaba. au acel ceva. numeste-o carisma. altele trebuie sa transpire si tot nu reusesc sa adune oameni. nu te compara niciodata cu alte fete/modele. cea mai mare greseala sa te gandesti de ce prietena ta poate si tu nu. gandeste-te ce poti face tu sa fii mai buna. stand si analizand alte modele vei ajunge sa ai frustrari si nu te va ajuta cu absolut nimic. ba din contra. si o spun din proprie experienta. vor fi zile cand vei avea oameni in camera dar nu vei avea practioc cu cine sa vorbesti. si alte zile cand vei sta cu o mana de oameni dar te vei distra si vei face si bani. in timp vei avea din ce in ce mai multi membri care vor petrece timp cu tine. nu te demoraliza. nu te compara cu alte fete. succes!

nu exista sa nu ai cu cine sa vorbesti cat timp lucrezi pe minim 3-4 site-uri "in same time" ;)
Scrie răspuns