Limita Cosmo??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Keke

Yvonne;14676 wrote: Sa speram ca asa va fi. Desi, dupa cum am zis, cam devreme pt erori.
Multumim, Ducesa pt update👍 (aviz amatorilor care pun aceeasi intrebare de 7000 ori pe forum/in PM, li se raspunde , iar cand se vad "cu sacii in carutza".."Run, Forest, Run"😅.

Buna Yvonne..contul tau Cosmo este pt plati de pe cb?de asemenea ma intreb daca pb asta générala se leaga de conturile relativ noi..cand l-ai deschis?
No avatar
Yvonne

Keke;14741 wrote: Buna Yvonne..contul tau Cosmo este pt plati de pe cb?de asemenea ma intreb daca pb asta générala se leaga de conturile relativ noi..cand l-ai deschis?
Salut. De pe Ifr astept banii. E deskis de o luna jum. Am primit deja 5 plati pe el. Nush ce naiba au, ideea e ca e MULT prea dvrm sa dea rateuri
No avatar
Keke

Yvonne;14742 wrote: Salut. De pe Ifr astept banii. E deskis de o luna jum. Am primit deja 5 plati pe el. Nush ce naiba au, ideea e ca e MULT prea dvrm sa dea rateuri

Cred ca are legatura cu GDPR,care intra in vigoare de astazi si vizeaza multe domenii ce au date personale ale clientilor.Eu zic ca se rezolva..au dat vreun mesaj parca?cel tarziu maine totul va fi in regula?
No avatar
Yvonne

Keke;14744 wrote: Cred ca are legatura cu GDPR,care intra in vigoare de astazi si vizeaza multe domenii ce au date personale ale clientilor.Eu zic ca se rezolva..au dat vreun mesaj parca?cel tarziu maine totul va fi in regula?

Ce e ala GDPR? Si treaba asta tine de miercuri seara. Nu, nu s-au sinchisit sa-mi raspunda. Oricum e o mare tampenie! Ar fi trebuit sa anunte, sau macar sa fie existent "support-ul" lor.
No avatar
Keke

Yvonne;14754 wrote: Ce e ala GDPR? Si treaba asta tine de miercuri seara. Nu, nu s-au sinchisit sa-mi raspunda. Oricum e o mare tampenie! Ar fi trebuit sa anunte, sau macar sa fie existent "support-ul" lor.

GDPR este o noua lege europeana care intra in vigoare de astazi.toate firmele,companii aeriene etc o adopta.este vb de protectia datelor personale in vedere fraudelor,protectiei spinsorizarii grupurilor teroriste etc.epayments spre exemplu a facut update al noilor termeni.cosmo poate are ceva legat de asta day fiind ca se colaboreaza cu o banca din polonia....sa vedem luni....
No avatar
FARCAS

cristinadrcrist;14638 wrote: buna. Mie imi apar si acum banii in secondary balance desi am limita ridicata.... cum functioneaza secondary balance? am ramas cu zero in available funds..cand intra urmatorul payment vor fi valabili cei din secondary or what?

ai rezolvat ceva cu bani
No avatar
cristinadrcrist

Hei , sa stiti ca mi au raspuns cei de la cosmo si au zis ca sunt inca probleme cu cardurile si ca atentie PANA PE 28 TOTUL VA FI REZOLVAT
No avatar
Yvonne

cristinadrcrist;14789 wrote: Hei , sa stiti ca mi au raspuns cei de la cosmo si au zis ca sunt inca probleme cu cardurile si ca atentie PANA PE 28 TOTUL VA FI REZOLVAT

Bine ar fi! Asa i au trimis si Ducesei ca se rezolva pana azi. Azi deja a trecut. Speram sa se rez cat mai repede..si sa revenim (cat de cat) la normal.
No avatar
hiperP

Inseamna ca o sa fie probleme cu urmatoarele plati? sau se va rezolva ceva?
No avatar
vvv

hello! vreo veste buna?:D
Scrie răspuns