weirdcamgirl;14228 wrote: Oamenii astia de la cb au innebunit. Am dat wire transfer pe 1 mai dimineata (daily) si pe data de 4 ii aveam in cont. (ING dolari)
Perioada asta dau tot wire (pe 16 dimineata) si azi noapte primesc mail de la ei ca au nevoie de acte ( pasaport sau driver license) si performer agreement. wtf? si ma indemnau sa folosesc celalalte metode de plata daca nu am pasaport.
Intra-devar, cand am facut contul aveam pasaportul expirat si am pus buletinul la misto sa vad daca-mi accepta(am pierdut si perioada de new etc, asta e alta poveste)
Intru in seara asta si pun pasaportul bla bla bla (din experiente anterioare am atasat pozele si email-ului trimis inapoi) raspuns pe site: ID denied - person was already age verified. - ditamai warning-ul cand sa ma loghez.
M-a luat putin panica. Colac peste pupaza ieri am fost la banca sa schimb numarul de telefon si doamna de la ghiseu de la ING m-a intrebat direct daca realizez venituri din strainatate ( SUA )
Asa ca aveti grija... eu oricum intentionez sa declar tot si sa raman pe wire.. probabil nici nu am cum sa mai dau inapoi. e foarte complicat si banuiesc ca odata si odata o sa ne caute cineva la cum au ajuns lucrurile...
A primit cineva pe wire pana acum? Si daca da, ce planuri aveti ? sa reveniti la metodele clasice? ce faceti cu veniturile incasate pe wire pana atunci?
Buna. Am patit acelasi lucru. Pe 23 apr am cerut plata si pe 27 dim am primit banii.
Pe 10 mai la fel si in 3 zile au intrat
Acum am cerut plata pe 20 iar azi 25 mai mi au dat mail ca nu am passport si ce draq mai cer ei... cum a fost posibil sa primesc 2 plati atunci???? Acum le am cerut banii inapoi ca sa ii bag pe paxum
Revin cu info apoi
Btw alessia_one pe skp dak vrea cineva sa vb despre aceste probleme. O zi buna fetelor