PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Alina1992;14628 wrote: Cardul monese merge doar pt xlove ??
Cardul monese merge atasat la paxum , paxum atasat la orice site aproape.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Selenariri

Alina1992;14628 wrote: Cardul monese merge doar pt xlove ??

Din moment ce ai cont paxum si este verificat, doar comanzi cardul monese si il atasezi la paxum dupa care iti transferi banutzii din paxum pe cardul monese si gata
Baietzelu

Selenariri;14631 wrote: Din moment ce ai cont paxum si este verificat, doar comanzi cardul monese si il atasezi la paxum dupa care iti transferi banutzii din paxum pe cardul monese si gata
Stiu ce o sa fac, o sa bag wire din cont direct pe site, fara alte plati suplimentare.
No avatar
Andreii

Selenariri;14631 wrote: Din moment ce ai cont paxum si este verificat, doar comanzi cardul monese si il atasezi la paxum dupa care iti transferi banutzii din paxum pe cardul monese si gata

cam scump transferul totusi....peste 80 de $ la suma maxima de transfer, destul de usturator
No avatar
Alina1992

Buna

Itia ia 80€ comision monese ? Daca transferi de pe paxum pe monese?
Baietzelu

Alina1992;14645 wrote: Itia ia 80€ comision monese ? Daca transferi de pe paxum pe monese?
Depinde ce suma vrea sa transfere, la 5800$ eu platesc 170$ comision. Daca calculezi cu firstchoice tot acolo era
No avatar
Veve83

Buna Loli,
trebuie sa soliciti tu cardul
la mine inca nu a ajuns, de o luna il astept, da-i mesaj lui octav@paxum.com - de obicei raspunde prompt si ajuta la aprobarea contului mai repede
eu am retras banii din Paxun pe mastercard de la Raiffeisen si banii s-au transferat in 2 minute, iar in 10 i-am scos de la bancomat
comision de retragere a fost de 35 usd pentru 1000 usd retrasi
No avatar
Veve83

Loli;10162 wrote: Buna! Cu siguranta, cei mai multi dintre voi stiti deja de problema aparuta cu sistemul de plata FirstChoicePay.
Urmeaza sa imi schimb metoda de plata pe site-urile cu care lucrez si intentionez sa folosesc Paxum. Abia ce mi-am facut un cont, insa sunt total in ceata de cum functioneaza lucrurile cu ei. Prin urmare, am cateva intrebari. V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu raspunsuri pentru aceastea.

1. Odata facut contul Paxum, iti emit automat un card sau il solicit eu?
2. Cat dureaza pana il primesc? La voi cat a durat?
3. Am citit ca poti transfera banii din contul Paxum intr-un alt cont bancar si sa ii poti retrage cu cardul de la acea banca? Care e pana la urma taxa pentru treaba asta? Din lista cu taxele aplicate de ei nu inteleg prea mare lucru. Oricum, cred ca cel mai bine e sa retragi banii din contul Paxum cu cardul Paxum, nu?
4. Daca la FirstChoicePay, odata incarcati banii, puteai sa mergi direct sa ii retragi de la banca, la Paxum trebuie sa urmez anumiti pasi din contul pentru a putea retrage banii cu cardul Paxum de la ATM?

Va rog tare mult ca cei care folositi deja aceasta metoda de plata sa imi oferiti raspunsul la macar o intrebare din cele de mai sus. Cu siguranta mai sunt si alte persoane aflate fix in situatia mea. As aprecia enorm daca m-ati putea ajuta! :)

Buna Loli,
trebuie sa soliciti tu cardul
la mine inca nu a ajuns, de o luna il astept, da-i mesaj lui octav@paxum.com - de obicei raspunde prompt si ajuta la aprobarea contului mai repede
eu am retras banii din Paxun pe mastercard de la Raiffeisen si banii s-au transferat in 2 minute, iar in 10 i-am scos de la bancomat
comision de retragere a fost de 35 usd pentru 1000 usd retrasi
Baietzelu

Andreii;14644 wrote: cam scump transferul totusi....peste 80 de $ la suma maxima de transfer, destul de usturator
Despre ce suma maxima vorbesti?
No avatar
MaryMiss1

Buna poate cineva sa ma ajute ? Luminațima va rog am acauntul paxum verificat am dat comanda de card inca nu a venit pot sa transfer banii de pe acaunt pe un master card? Daca da cum ??? Sunt din Republica Moldova .
Scrie răspuns