cam4 eurowire

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ninanina

Neata. Luni 21 am retras prin eurowire banutii de pe cam4... azi e joi si inca nu a intrat nimic , contul e in euro la ing facut. Stie careva cat dureaza? e primul eurowire transfer al meu si sunt cam panicata.... ce ma da pe spate e ca la cam4bucks scrie 1-2 zile.... ei au fost trimisi marti seara pe la 19 ( am acolo un cod la cam4 in care scrie sent ) , in payment methods scrie 3-5 zile, iar suportul mi-a zis 7-10 zile.... pana la urma cum si cat dureaza? se schimba statusul in istoricul platilor in cam4 sau trebuie mereu sa verific la bancomat.... multumesc
No avatar
Nadia

Ninanina;14580 wrote: Neata. Luni 21 am retras prin eurowire banutii de pe cam4... azi e joi si inca nu a intrat nimic , contul e in euro la ing facut. Stie careva cat dureaza? e primul eurowire transfer al meu si sunt cam panicata.... ce ma da pe spate e ca la cam4bucks scrie 1-2 zile.... ei au fost trimisi marti seara pe la 19 ( am acolo un cod la cam4 in care scrie sent ) , in payment methods scrie 3-5 zile, iar suportul mi-a zis 7-10 zile.... pana la urma cum si cat dureaza? se schimba statusul in istoricul platilor in cam4 sau trebuie mereu sa verific la bancomat.... multumesc

Hello, si eu astept tot un euro wire insa de la LJ. La LJ scrie ca se executa in maxim o zi lucratoare... transferurile in euro trebuie sa se execute mai repede decat cele in USD. Pe celelalte le primeam in maxim 48h, dar asta vad ca imi intarzie mai mult decat normal...
No avatar
Ninanina

Ninanina;14580 wrote: Neata. Luni 21 am retras prin eurowire banutii de pe cam4... azi e joi si inca nu a intrat nimic , contul e in euro la ing facut. Stie careva cat dureaza? e primul eurowire transfer al meu si sunt cam panicata.... ce ma da pe spate e ca la cam4bucks scrie 1-2 zile.... ei au fost trimisi marti seara pe la 19 ( am acolo un cod la cam4 in care scrie sent ) , in payment methods scrie 3-5 zile, iar suportul mi-a zis 7-10 zile.... pana la urma cum si cat dureaza? se schimba statusul in istoricul platilor in cam4 sau trebuie mereu sa verific la bancomat.... multumesc

Eu nu stiu ce se intampla.... toate astea imi dau palpitatii , panica , anxietate. E ca la nebuni. In 2018 dureaza cu saptamanile sa primim banii ... mi-e si sila sa mai stau online asa
No avatar
Nadia

Ninanina;14582 wrote: Eu nu stiu ce se intampla.... toate astea imi dau palpitatii , panica , anxietate. E ca la nebuni. In 2018 dureaza cu saptamanile sa primim banii ... mi-e si sila sa mai stau online asa

Te inteleg perfect, si eu tre’ sa-mi platesc chiria saptamana viitoare, stiu sentimentul... Nici n-am putut sa dorm, toata noaptea am puricat forumul, eu nu lucrez pe Cam4 dar din cate am inteles ar trebui sa primesti banii in 2-3 zile lucratoare din momentul in care nu-ti mai apare plata pending.
No avatar
Ninanina

Si eu trebuie sa imi platesc chiria , sa-mi iau mancare ca am frigiderul gol , sa multe. Am vb acum la suport cica ajung in 10 zile lucratoare dar pe 28 mai si 1 iunie e liber in romania deci sunt zile pierdute. Sa dea dzeu sa ne primim banii ca nu mai pot. Deja am facut o criza de nervi acuma. Stam si cersim banii nostri munciti cu toti tampitii .
Scrie răspuns