PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
-
Selenariri
Este timpul sa intru cu spor si drag la munca datorita acestui card Monese, fara stress ca nu are pe ce sa imi intre banutzii,spor la treaba fete si baietzi
apply for card
arabu1988;10300 wrote: buna
da poti sa il adaug si in cazul ca nu voi verified banii sa intorc de unde au vinet dar nu este niciun motiv sa nu fii verified doar e voba de timp
cardul poti sa il cer dupa ce primist prima plata in cont
comisioane sunt aici
https://www.paxum.com/fees/personal-account/
da poti transfera in contul tau romanesc si conversia face paxum direct tu primist in ron in contul tau
cu plecere
Buna, este nevoie de bani in cont pentru a comanda cardul? contul paxum este verificat dar sus pus si simplu nu imi apare ' apply for card ' si nu stiu de ce (((
arabu1988;10300 wrote: buna
da poti sa il adaug si in cazul ca nu voi verified banii sa intorc de unde au vinet dar nu este niciun motiv sa nu fii verified doar e voba de timp
cardul poti sa il cer dupa ce primist prima plata in cont
comisioane sunt aici
https://www.paxum.com/fees/personal-account/
da poti transfera in contul tau romanesc si conversia face paxum direct tu primist in ron in contul tau
cu plecere
Buna, este nevoie de bani in cont pentru a comanda cardul? contul paxum este verificat dar sus pus si simplu nu imi apare ' apply for card ' si nu stiu de ce (((
EllaM.;14565 wrote: Buna, este nevoie de bani in cont pentru a comanda cardul? contul paxum este verificat dar sus pus si simplu nu imi apare ' apply for card ' si nu stiu de ce (((
Buna, nu este nevoie sa ai bani, iti va aparea cu -$44 cand dai apply, iar pt verificarea contului apeleaza la Octav, care i roman si e destul de prompt
Buna, nu este nevoie sa ai bani, iti va aparea cu -$44 cand dai apply, iar pt verificarea contului apeleaza la Octav, care i roman si e destul de prompt
Selenariri;14551 wrote: Este timpul sa intru cu spor si drag la munca datorita acestui card Monese, fara stress ca nu are pe ce sa imi intre banutzii,spor la treaba fete si baietzi Buna! Imi poti da te rog mai milte detalii despre acest card monese? In cat timp ajunge cardul..etc..
-
sweetalexia
buna,lucrez pe cb si folosesc metoda de plata wire transfer,am 2 plati neprimite ,astept de o luna si nimic,mai este careva in aceeasi situatie?multumesc
sweetalexia;14586 wrote: buna,lucrez pe cb si folosesc metoda de plata wire transfer,am 2 plati neprimite ,astept de o luna si nimic,mai este careva in aceeasi situatie?multumesc
buna dai mail la cb si adauge alta metoda plata si primest banii pe noua metoda de plata mai bn ca nu mai probleme au avut oamenii cu wire transfer de la chaturbate dar in cazul asta pierz 50$ comisionul de WIRE transfer
buna dai mail la cb si adauge alta metoda plata si primest banii pe noua metoda de plata mai bn ca nu mai probleme au avut oamenii cu wire transfer de la chaturbate dar in cazul asta pierz 50$ comisionul de WIRE transfer
We only have what we Give
-
Selenariri
just me;14585 wrote: Buna! Imi poti da te rog mai milte detalii despre acest card monese? In cat timp ajunge cardul..etc..
Cardul mi-a ajuns in 3 zile ,este o banca online din uk ,poti descarca aplicatia pe telefon monese se numeste si acolo te inregistrezi si comanzi cardul
Cardul mi-a ajuns in 3 zile ,este o banca online din uk ,poti descarca aplicatia pe telefon monese se numeste si acolo te inregistrezi si comanzi cardul