PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

va tot citesc despre cardul acela Monese…...cum sunt curioasa din fire zic hai sa vad ce e :)
Zic ia hai sa fac si un card ca n-o strica sa-l am in buzunar , da m-am impotmolit , lol
Rog pe cei care au facut deja conturi la Monese sa imi spuna si mie ……..din cate am vazut trebuie descarcata aplicatia pe tel, pt ca am incercat sa ma inregistrez de pe calc si inca se gandeste :)
Multam fain
No avatar
Nadia

Rimela;14538 wrote: va tot citesc despre cardul acela Monese…...cum sunt curioasa din fire zic hai sa vad ce e :)
Zic ia hai sa fac si un card ca n-o strica sa-l am in buzunar , da m-am impotmolit , lol
Rog pe cei care au facut deja conturi la Monese sa imi spuna si mie ……..din cate am vazut trebuie descarcata aplicatia pe tel, pt ca am incercat sa ma inregistrez de pe calc si inca se gandeste :)
Multam fain

Da, chestia e ca si eu am avut probleme cu aplicatia si pe telefon, nu puteam sa dau click pe “done” dupa ce am completat detaliile contului, cu adresa, cod postal, etc. Da-le un telefon si te asista automat, sunt foarte friendly. Te ajuta ei sa-ti faci contul daca nu te descurci, tu trebuie doar sa-ti pui acolo adresa si parola in aplicatia din telefon si daca te impotmolesti sau tot apare loading, suna-i si completeaza ei restul. Dupa, tre’ sa-ti faci o poza la ID si sa te filmezi 5 secunde zicand o fraza data de ei, si voila :)
No avatar
Andreii

Selena, la description si totodata la approval code, ce ai introdus?
No avatar
Rimela

Nadia;14540 wrote: Da, chestia e ca si eu am avut probleme cu aplicatia si pe telefon, nu puteam sa dau click pe “done” dupa ce am completat detaliile contului, cu adresa, cod postal, etc. Da-le un telefon si te asista automat, sunt foarte friendly. Te ajuta ei sa-ti faci contul daca nu te descurci, tu trebuie doar sa-ti pui acolo adresa si parola in aplicatia din telefon si daca te impotmolesti sau tot apare loading, suna-i si completeaza ei restul. Dupa, tre’ sa-ti faci o poza la ID si sa te filmezi 5 secunde zicand o fraza data de ei, si voila :)

Nadia , multumesc frumos pentru lamuriri :) Zi faina
No avatar
Keke

Andreii;14542 wrote: Selena, la description si totodata la approval code, ce ai introdus?

Mai bn dai disable la code approvals iar la description pune Own Funds Transfer
No avatar
Nadia

Rimela;14543 wrote: Nadia , multumesc frumos pentru lamuriri :) Zi faina

Cu drag, la fel, sa-ti fie cu folos! Bafta :)
No avatar
Selenariri

Keke;14544 wrote: Mai bn dai disable la code approvals iar la description pune Own Funds Transfer

Dai disable code approvals si la description nu scrii nimic
No avatar
Andreii

okay, multumesc din nou :-)
No avatar
Andreii

s au transferat tzaca paca, god bless
No avatar
Selenariri

Andreii;14548 wrote: s au transferat tzaca paca, god bless

Ma bucur, si repet mi se pare cel mai tare card ever ,Monese wee love youu :)))
Scrie răspuns