PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Eu ma gandesc sa-mi fac wire-uri spre contul de BCR de o anumita suma lunar pe care s-o declar la Fisc (doar asa poti sa-ti iei o casa, o masina, etc - totul tre’ sa treaca prin banca) si restul de bani sa-i tin in Paxum, Monese sau in seif, acasa. :))
No avatar
Selenariri

Baietzelu;14508 wrote: Eu am trimis euro in cont de euro, sunt si eu curios daca ai trimis usd in contul monese si a convertit automat?

Eu am contul paxum in usd pt ca la jasmin am trecut tot usd, prima data am transferat de proba 100 de $ din paxum pe cardul monese ,pe monese mi-au intrat 86 de € ceea ce estr corect daca faci conversia ,
No avatar
Nadia

Selenariri;14514 wrote: Eu am contul paxum in usd pt ca la jasmin am trecut tot usd, prima data am transferat de proba 100 de $ din paxum pe cardul monese ,pe monese mi-au intrat 86 de € ceea ce estr corect daca faci conversia ,

Selena in cat timp iti intra banii de pe LJ in Paxum? Tot in ziua in care iti apare statusul executed, ca la Firstchoice Pay?
No avatar
Selenariri

Nadia;14512 wrote: Multumesc frumos pentru promptitudine! Da, as e ai dreptate - si in plus, vad ca Monese emite carduri Visa. Sigur nu strica sa avem si Visa de la Monese, si Mastercard de la Paxum, just in case :). Singurul posibil dezavantaj sunt limitele Monese, de 3000 pe luna parca.

Eu am card mastercard de la Monese nu visa
No avatar
Selenariri

Nadia;14515 wrote: Selena in cat timp iti intra banii de pe LJ in Paxum? Tot in ziua in care iti apare statusul executed, ca la Firstchoice Pay?

Da in ziua in care imi apare executed, dar eu am optat acum pt instant payment adica cum se termins perioada sa iti intre imediat
Baietzelu

Selenariri;14514 wrote: Eu am contul paxum in usd pt ca la jasmin am trecut tot usd, prima data am transferat de proba 100 de $ din paxum pe cardul monese ,pe monese mi-au intrat 86 de € ceea ce estr corect daca faci conversia ,
Mersi frumos de raspuns . Eu am crezut ca nu face conversia dar e mult mai bine acum .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Nadia

Selenariri;14517 wrote: Da in ziua in care imi apare executed, dar eu am optat acum pt instant payment adica cum se termins perioada sa iti intre imediat

Da, eu am activat immediate automatic withdrawal de cand a fost implementat, anul trecut. Momentan folosesc wire, pana imi vine cardul paxum, si vad ca le cam intarzie wire-ul...
No avatar
Selenariri

Baietzelu;14511 wrote: Ai dat trimitere direct 1000$ si ti-a convertit automat in contul de monese in Euro?

Da direct sa facut conversia
No avatar
Selenariri

Nadia;14519 wrote: Da, eu am activat immediate automatic withdrawal de cand a fost implementat, anul trecut. Momentan folosesc wire, pana imi vine cardul paxum, si vad ca le cam intarzie wire-ul...

In locul tau nici nu as m-ai astepta dupa cardul paxum ,avand in vedere ca acest card monese nu este din romania pt ca ma gadesc ca din acest motiv toata lumea asteapta cardul paxum ca sa nu fie din romania ,iar acest card monese mi se pare cel mai tare ever mai simplu si mai usor
No avatar
Nadia

Da, imi pare rau ca am aflat tarziu de Monese, dar teoretic saptamana viitoare cel tarziu ar trebui sa am cardul. De indata ce-mi primesc wire-ul pe perioada anterioara la LJ, imi si schimb metoda de plata spre Paxum...
Scrie răspuns