PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Selenariri;14482 wrote: Buna ,da si eu am atasat cardul Monese la contul paxum si am primit banii instant,cardul de la Monese l-am primit in 3 zile doar cu buletinul
Cati lei ai scos si cat ti-a luat din cont?
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Nadia

Selenariri;14482 wrote: Buna ,da si eu am atasat cardul Monese la contul paxum si am primit banii instant,cardul de la Monese l-am primit in 3 zile doar cu buletinul

Tocmai mi-am facut si eu cont la Monese, dupa ce m-am documentat pe net, par foarte cunoscuti si seriosi. Customer support-ul e impecabil, foarte rapizi, prietenosi si glumeti chiar. Mi-a luat cam 10 min sa fac contul, cu tot cu verificare si toate cele. Faza faina e ca e o banca strict online si n-ai nevoie de proof of address.
No avatar
Selenariri

Nadia;14497 wrote: Tocmai mi-am facut si eu cont la Monese, dupa ce m-am documentat pe net, par foarte cunoscuti si seriosi. Customer support-ul e impecabil, foarte rapizi, prietenosi si glumeti chiar. Mi-a luat cam 10 min sa fac contul, cu tot cu verificare si toate cele. Faza faina e ca e o banca strict online si n-ai nevoie de proof of address.

Da mi se par foarte profi si ceea ce mi se pare foarte este ca a venit cardul doar in 3 zile si e si contactless :)))
No avatar
Selenariri

Baietzelu;14496 wrote: Cati lei ai scos si cat ti-a luat din cont?

Am scos 600 fara nici un comision
No avatar
Selenariri

Selenariri;14505 wrote: Am scos 600 fara nici un comision

600 de lei
No avatar
Nadia

Selenariri;14506 wrote: 600 de lei

Selena, lamureste-ne te rog frumos mai exact: Deci tu ai trimis dolari din Paxum, care au fost convertiti in Euro pe cardul Monese pentru ca ei au carduri doar de lire si euro, si ai scos Ron, corect? Dubla conversie, cam iesim in dezavantaj... dar partea buna e ca macar creste dolarul de o luna incoace. Na, csf. :)))
Baietzelu

Nadia;14507 wrote: Selena, lamureste-ne te rog frumos mai exact: Deci tu ai trimis dolari din Paxum, care au fost convertiti in Euro pe cardul Monese pentru ca ei au carduri doar de lire si euro, si ai scos Ron, corect? Dubla conversie, cam iesim in dezavantaj... dar partea buna e ca macar creste dolarul de o luna incoace. Na, csf. :)))
Eu am trimis euro in cont de euro, sunt si eu curios daca ai trimis usd in contul monese si a convertit automat?
No avatar
Selenariri

Nadia;14507 wrote: Selena, lamureste-ne te rog frumos mai exact: Deci tu ai trimis dolari din Paxum, care au fost convertiti in Euro pe cardul Monese pentru ca ei au carduri doar de lire si euro, si ai scos Ron, corect? Dubla conversie, cam iesim in dezavantaj... dar partea buna e ca macar creste dolarul de o luna incoace. Na, csf. :)))

Corect nadia ,dar fa un calul nu iesi deloc in dezavantaj ,partea buna este ca mi-am primit banutzii intr-o secunda si partea cea mai buna este ca acest card e din afara, cred ca nici nu voi mai folosi cardul paxum avand in vedere ca daca depasesc cele 6 extrgeri gratis oferite de monese ,comisionul pt urmatoarele extrageri este de 1€
Baietzelu

Selenariri;14510 wrote: Corect nadia ,dar fa un calul nu iesi deloc in dezavantaj ,partea buna este ca mi-am primit banutzii intr-o secunda si partea cea mai buna este ca acest card e din afara, cred ca nici nu voi mai folosi cardul paxum avand in vedere ca daca depasesc cele 6 extrgeri gratis oferite de monese ,comisionul pt urmatoarele extrageri este de 1€
Ai dat trimitere direct 1000$ si ti-a convertit automat in contul de monese in Euro?
No avatar
Nadia

Selenariri;14510 wrote: Corect nadia ,dar fa un calul nu iesi deloc in dezavantaj ,partea buna este ca mi-am primit banutzii intr-o secunda si partea cea mai buna este ca acest card e din afara, cred ca nici nu voi mai folosi cardul paxum avand in vedere ca daca depasesc cele 6 extrgeri gratis oferite de monese ,comisionul pt urmatoarele extrageri este de 1€

Multumesc frumos pentru promptitudine! Da, as e ai dreptate - si in plus, vad ca Monese emite carduri Visa. Sigur nu strica sa avem si Visa de la Monese, si Mastercard de la Paxum, just in case :). Singurul posibil dezavantaj sunt limitele Monese, de 3000 pe luna parca.
Scrie răspuns