bani inapoi de la firstchoice
-
oana_oana311
a primit cineva pe site-uri banii inapoi de la firstchoice? eu aveam o plata de la eurolive trimisa , cei de la suportul firstchoice spun ca i-au trimis inapoi la site dar ei spyn ca nu au primit nimic inca.
oana_oana311;10492 wrote: a primit cineva pe site-uri banii inapoi de la firstchoice? eu aveam o plata de la eurolive trimisa , cei de la suportul firstchoice spun ca i-au trimis inapoi la site dar ei spyn ca nu au primit nimic inca.
deci daca nu apare pe PAYMENY HISTORY pe FIRSTCHOICE asta inseamna ca sa intors la site ca si eu toti asa am avut si banii sa intors pe CHATURBATE si dupa ce am adaugat PAXUM am primit banii pe PAXUM
deci daca nu apare pe PAYMENY HISTORY pe FIRSTCHOICE asta inseamna ca sa intors la site ca si eu toti asa am avut si banii sa intors pe CHATURBATE si dupa ce am adaugat PAXUM am primit banii pe PAXUM
We only have what we Give
arabu1988;10539 wrote: deci daca nu apare pe PAYMENY HISTORY pe FIRSTCHOICE asta inseamna ca sa intors la site ca si eu toti asa am avut si banii sa intors pe CHATURBATE si dupa ce am adaugat PAXUM am primit banii pe PAXUM
din cate stiu cum pui metoda de plata intra direct pe noua metoda de plata...
din cate stiu cum pui metoda de plata intra direct pe noua metoda de plata...
amyyyy;10541 wrote: din cate stiu cum pui metoda de plata intra direct pe noua metoda de plata...
eu deja am facut transfer daily pe chaturbate catre FIRSTCHOICE inainte sa apare probleme cu FIRSTCHOICE si bani nu il am primite pe cont de la FIRSTCHOICE si nici nu mai sunt pe CHATURBATE am trimis mail la CHATURBATE si a spus ca bani sunt la noi cand adaugat metoda nou de plata bani vor fi transferat pe nou ta metoda
eu deja am facut transfer daily pe chaturbate catre FIRSTCHOICE inainte sa apare probleme cu FIRSTCHOICE si bani nu il am primite pe cont de la FIRSTCHOICE si nici nu mai sunt pe CHATURBATE am trimis mail la CHATURBATE si a spus ca bani sunt la noi cand adaugat metoda nou de plata bani vor fi transferat pe nou ta metoda
arabu1988;10543 wrote: eu deja am facut transfer daily pe chaturbate catre FIRSTCHOICE inainte sa apare probleme cu FIRSTCHOICE si bani nu il am primite pe cont de la FIRSTCHOICE si nici nu mai sunt pe CHATURBATE am trimis mail la CHATURBATE si a spus ca bani sunt la noi cand adaugat metoda nou de plata bani vor fi transferat pe nou ta metoda
I remaing 1900 usd on card prepaid firstchoice pay, in this 3-4 days I can't whitdrawal by atm, say me CANNOT CONNECT TO YOUR BANK, someone had withdraw by atm in this days?
site firstchoice pay write that money on card are disponible....
I remaing 1900 usd on card prepaid firstchoice pay, in this 3-4 days I can't whitdrawal by atm, say me CANNOT CONNECT TO YOUR BANK, someone had withdraw by atm in this days?
pallino;10719 wrote: I remaing 1900 usd on card prepaid firstchoice pay, in this 3-4 days I can't whitdrawal by atm, say me CANNOT CONNECT TO YOUR BANK, someone had withdraw by atm in this days?
contact firstchoice support they still answering
contact firstchoice support they still answering
pallino;10729 wrote: i have sent 2 mail
they say ... wait .... we try understand problem....
we need contact you....
talk direct to support use live chat option not with emails
https://firstchoicepay.custhelp.com/app/chat/chat_launch
they say ... wait .... we try understand problem....
we need contact you....
talk direct to support use live chat option not with emails
arabu1988;10730 wrote: talk direct to support use live chat option not with emails
chat no run in this days
I have try 3 times..... when you click "SUBMIT" browser don't make nothing
no one girl have try to withdrawal in this days ?
chat no run in this days
I have try 3 times..... when you click "SUBMIT" browser don't make nothing
no one girl have try to withdrawal in this days ?