Baietzelu;14406 wrote: Pana pe 31 mai spune ca ajunge cardul , daca ai 3 documente - buletin - pasaport si permis ti-l activeaza instant.
Bine de stiut.L-ai comandat recent?
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
AliStefi;14408 wrote: Scuze că intervin,la ce ai folosit 3 documente? Contul Monese mi l au activat doar cu buletinul
Ti-l activeaza si cu buletinul dar ca sa nu mai stau sa fiu sunat intrebat , cu 3 documente l-am activat instant. Azi am primit si cardurile Euro si Lire , 2 la numar. Fac un wire transfer din paxum Euro catre monese cont euro, si cand ii primesc sa vad ce comisioane am la retragere direct in euro. Normal am 6 retrageri pe luna complet gratuite. Vedem!
Ti-l activeaza si cu buletinul dar ca sa nu mai stau sa fiu sunat intrebat , cu 3 documente l-am activat instant. Azi am primit si cardurile Euro si Lire , 2 la numar. Fac un wire transfer din paxum Euro catre monese cont euro, si cand ii primesc sa vad ce comisioane am la retragere direct in euro. Normal am 6 retrageri pe luna complet gratuite. Vedem!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;14409 wrote: Ti-l activeaza si cu buletinul dar ca sa nu mai stau sa fiu sunat intrebat , cu 3 documente l-am activat instant. Azi am primit si cardurile Euro si Lire , 2 la numar. Fac un wire transfer din paxum Euro catre monese cont euro, si cand ii primesc sa vad ce comisioane am la retragere direct in euro. Normal am 6 retrageri pe luna complet gratuite. Vedem!
Withdrawal catre card extern monese nu m
erge?trebuie neaparat Wire?
Withdrawal catre card extern monese nu m
Keke;14411 wrote: Withdrawal catre card extern monese nu m
Am intrebat suportul sa vad daca merge direct to external, wire chiar ma multumeste daca ar merge.
Am intrebat suportul sa vad daca merge direct to external, wire chiar ma multumeste daca ar merge.
arabu1988;14414 wrote: cardul monese merge 100% acum am primit respons legat de asta si daca merge cardu asta inseamna ca merge si WIRE
Ai primit raspuns ca merge?
P.S. arabule spuneai ca e ca cosmopayment si nu merge:))... te-am convins ca merge ?:)
Ai primit raspuns ca merge?
P.S. arabule spuneai ca e ca cosmopayment si nu merge:))... te-am convins ca merge ?:)