AliStefi;14386 wrote: Unde trebuie să mă uit...că sa vad daca ii mai vad sau nu?:))
deci sunt sigur 100% ca nu il vezi
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
arabu1988;14385 wrote: nu stiu ce e monese dar din ce am vazut e la fel ca cosmo asa ca nu merge iti trebuie card romanesc
Monese nu e ca si cosmo. In contul de monese ai iban .
Monese nu e ca si cosmo. In contul de monese ai iban .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Keke;14403 wrote: Merge atasat la contul Paxum?am citit ca se poate face cont in euro fiind localizati in uk..
Da merge atasat, eu l-am atasat , astept sa vina cardul in euro... dau convert din usd in euro direct din contul de paxum, trimit spre monese si extrag exact euro de la bancomat in euro. Normal ca sunt in teste sa vad ce comisioane imi “suge” bancomatul.
Da merge atasat, eu l-am atasat , astept sa vina cardul in euro... dau convert din usd in euro direct din contul de paxum, trimit spre monese si extrag exact euro de la bancomat in euro. Normal ca sunt in teste sa vad ce comisioane imi “suge” bancomatul.
Baietzelu;14404 wrote: Da merge atasat, eu l-am atasat , astept sa vina cardul in euro... dau convert din usd in euro direct din contul de paxum, trimit spre monese si extrag exact euro de la bancomat in euro. Normal ca sunt in teste sa vad ce comisioane imi “suge” bancomatul.
Multumesc pt raspuns.Dureaza mult pana ajunge cardul?cu documentatia a fost relativ usor?
Multumesc pt raspuns.Dureaza mult pana ajunge cardul?cu documentatia a fost relativ usor?
Keke;14405 wrote: Multumesc pt raspuns.Dureaza mult pana ajunge cardul?cu documentatia a fost relativ usor?
Pana pe 31 mai spune ca ajunge cardul , daca ai 3 documente - buletin - pasaport si permis ti-l activeaza instant.
Pana pe 31 mai spune ca ajunge cardul , daca ai 3 documente - buletin - pasaport si permis ti-l activeaza instant.