PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AliStefi

Buna , știe cineva daca epayments sunt serioși? Văd că cei de la paxum mi au respins banii de pe Chaturbate....am trimis mail la paxum sa întreb de ce ...Nici un răspuns :(
Baietzelu

AliStefi;14365 wrote: Buna , știe cineva daca epayments sunt serioși? Văd că cei de la paxum mi au respins banii de pe Chaturbate....am trimis mail la paxum sa întreb de ce ...Nici un răspuns :(
Vezi ca ti-a respins cu un motiv bine intemeiat, paxum momentan mi se pare cea mai buna varianta .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
July

AliStefi;14365 wrote: Buna , știe cineva daca epayments sunt serioși? Văd că cei de la paxum mi au respins banii de pe Chaturbate....am trimis mail la paxum sa întreb de ce ...Nici un răspuns :(
Si mie mi ia respins de cateva ori din n motive, i-am trimis email lui Octav si imi spunea ca totul este in regula cu contul meu. Am scos modalitatea de plata dupa chaturbate,am introdus-o din nou,le-am trimis n email-uri si am asteptat sa o primesc. Si am primit-o. La urmatoarea plata nu stiu daca ii voi mai primi😂 Nu stiu de ce am avut eu ghinionul asta deoarece altora le merge perfect. Fa un print screen emailului si trimitei-l lui Octav.
Despre ePayments nu stiu foarte multe,deoarece nu mi-au acceptar actele nici pana in ziua de azi. Tot ce stiu este ca nu trimit carduri.
arabu1988

buna
nu exista respins exista ceva gresit unde poti si sa resolv explica mai exact ce sa intamplat poate te ajutem cu sfat
We only have what we Give
No avatar
AliStefi

Eu pe data de 16 am avut cardurile blocate de fostul care dorea să se răzbune iar prostii de la ing mi le au blocat ....poate asta sa fie motivul?că acel card care îl adăugasem la contu de paxum a fost blocat? Dar le am trimis mail sa vad de ce..
Nu am primit raspuns
arabu1988

July;14369 wrote: Si mie mi ia respins de cateva ori din n motive, i-am trimis email lui Octav si imi spunea ca totul este in regula cu contul meu. Am scos modalitatea de plata dupa chaturbate,am introdus-o din nou,le-am trimis n email-uri si am asteptat sa o primesc. Si am primit-o. La urmatoarea plata nu stiu daca ii voi mai primi😂 Nu stiu de ce am avut eu ghinionul asta deoarece altora le merge perfect. Fa un print screen emailului si trimitei-l lui Octav.
Despre ePayments nu stiu foarte multe,deoarece nu mi-au acceptar actele nici pana in ziua de azi. Tot ce stiu este ca nu trimit carduri.

si mie la fel sa intamplat pe data de 11 aprilie am adauagt paxum nou metoda de plata pe chaturbate si am avut banii blocat in site oare ce am erau transferat in acleasi zi in care firstchoice a avut probleme si banii sa intors pe chaturbate si am dat mail la chaturbate a spus ca e problem cu emailu tau paxum am vb cineva de la paxum si a zies ca totul e bn adauga din nou mailu si dai mail la chaturbate ca ai afaugat mailu din nou si acum merge fara nico problema am primit 7 plati pe paxum fara abslout vreo probleme sau intarziere
arabu1988

AliStefi;14371 wrote: Eu pe data de 16 am avut cardurile blocate de fostul care dorea să se răzbune iar prostii de la ing mi le au blocat ....poate asta sa fie motivul?că acel card care îl adăugasem la contu de paxum a fost blocat? Dar le am trimis mail sa vad de ce..
Nu am primit raspuns

asta nu e motiv tu poti sa adaug cate cardur veri pe contu paxum daca sunt pe numele tau
apare pe paxum ca e verified ?
No avatar
AliStefi

Am mail de la chaturbat cum că pe data de 16 banca mi a refuzat plata de la ei...cine e Octav?:))
arabu1988

AliStefi;14374 wrote: Am mail de la chaturbat cum că pe data de 16 banca mi a refuzat plata de la ei...cine e Octav?:))

octav care ajute toti aici e roman si te ajute si pe tine dai mail lui si explica ce sa intamplat si sunt sigur ca voi resolva daca e ceva nu e in regula

octav@paxum.com

Dai mail de la emailu tau paxum
No avatar
AliStefi

Da este verifice active....și contu e cont personal nu bussines....
Scrie răspuns