adica ne spioneaza????????????:)))))))))))))))))))))))))))) nesimtitii:))))
Ce parere aveti despre Studio 20?
Tot ce e scris in blog este real, chiar as mai adauga.
Da, se fac bani la studio 20, dar asta cu sclavia modelelor
De la inselaciuni la barfe nesimtite, de la hartuire sexuala pana la amenintari.
Depinde pretty much cat esti de dispus sa te sclavesti sa lucrezi acolo, daca vrei neaparat studio cauta oricare altul!
De la inselaciuni la barfe nesimtite, de la hartuire sexuala pana la amenintari.
Depinde pretty much cat esti de dispus sa te sclavesti sa lucrezi acolo, daca vrei neaparat studio cauta oricare altul!
Ale004;14206 wrote: Tot ce e scris in blog este real, chiar as mai adauga.
Eu am lucrat la ei si nu te hartuieste nimeni sexual. Nu mai aruncati asa cu vorbe. Barfe exista ca la orice loc de munca pt ca nu ai cum sa te intelegi cu toata lumea, iar intr-un loc in care lucreaza aproape doar fete, imagineaza-ti ca exista si invidie. Nu incerc sa le fac reclama pt ca am plecat de la ei din cauza programului obositor si a faptului ca nu mai vreau sa dau 50% nimanui si imi merge mult mai bine de acasa.
Mai repet o data chestia asta poate cineva intelege: daca snteti modele incepatoare este bine sa incepeti la un studio pt ca acolo invatati multe lucruri(eu am invatat o gramada de smecherii), dar nu stati mult(1 luna-doua). Dupaia faceti de acasa ca o sa va mearga. E mai greu sa respecti un program de acasa, pt ca ba nu ai chef, ba mai bine dormi, ba nu te trezesti, dar daca ai ambitie se poate.
Succes!
Eu am lucrat la ei si nu te hartuieste nimeni sexual. Nu mai aruncati asa cu vorbe. Barfe exista ca la orice loc de munca pt ca nu ai cum sa te intelegi cu toata lumea, iar intr-un loc in care lucreaza aproape doar fete, imagineaza-ti ca exista si invidie. Nu incerc sa le fac reclama pt ca am plecat de la ei din cauza programului obositor si a faptului ca nu mai vreau sa dau 50% nimanui si imi merge mult mai bine de acasa.
Mai repet o data chestia asta poate cineva intelege: daca snteti modele incepatoare este bine sa incepeti la un studio pt ca acolo invatati multe lucruri(eu am invatat o gramada de smecherii), dar nu stati mult(1 luna-doua). Dupaia faceti de acasa ca o sa va mearga. E mai greu sa respecti un program de acasa, pt ca ba nu ai chef, ba mai bine dormi, ba nu te trezesti, dar daca ai ambitie se poate.
Succes!
I do a thing called What I want.B-)
corina;14207 wrote: Eu am lucrat la ei si nu te hartuieste nimeni sexual. Nu mai aruncati asa cu vorbe. Barfe exista ca la orice loc de munca pt ca nu ai cum sa te intelegi cu toata lumea, iar intr-un loc in care lucreaza aproape doar fete, imagineaza-ti ca exista si invidie. Nu incerc sa le fac reclama pt ca am plecat de la ei din cauza programului obositor si a faptului ca nu mai vreau sa dau 50% nimanui si imi merge mult mai bine de acasa.
Succes!
Nu mi spune ca arunc cu vorbe, stiu despre ce vorbesc. Daca nu ai fost tu hartuita sexual nu inseamna ca nu s-a intamplat!
Iar de barfe nu ma refer la modele ci la conducere.
Succes!
Nu mi spune ca arunc cu vorbe, stiu despre ce vorbesc. Daca nu ai fost tu hartuita sexual nu inseamna ca nu s-a intamplat!
Ale004;14208 wrote: Nu mi spune ca arunc cu vorbe, stiu despre ce vorbesc. Daca nu ai fost tu hartuita sexual nu inseamna ca nu s-a intamplat!
In momentul in care vorbesti asa fara un exemplu concret sau fara dovezi se numeste ca "arunci cu vorbe".
Si eu stiu despre ce vorbesc, am lucrat la ei si in Cluj si in Bucuresti. Doar pt ca unele persoane fac parte din conducere nu inseamna ca o sa aibe un comportament adecvat. Important e sa fii tu model serios, sa nu zambesti la orice gluma proasta,sa nu flirtezi cu moderatorii sau sefii, sa nu lasi impresia de "femeie usoara" si alte calitati. Iti garantez ca nu te hartuieste nimeni daca ai o atitudine profi. Iar daca cineva intr-adevar a fost hartuit(a)...sa ia masuri.
Nu te oftica. N-ai de ce. Bebe mic.
Hai ca m-am saturat.
Peace out!/:)
In momentul in care vorbesti asa fara un exemplu concret sau fara dovezi se numeste ca "arunci cu vorbe".
Si eu stiu despre ce vorbesc, am lucrat la ei si in Cluj si in Bucuresti. Doar pt ca unele persoane fac parte din conducere nu inseamna ca o sa aibe un comportament adecvat. Important e sa fii tu model serios, sa nu zambesti la orice gluma proasta,sa nu flirtezi cu moderatorii sau sefii, sa nu lasi impresia de "femeie usoara" si alte calitati. Iti garantez ca nu te hartuieste nimeni daca ai o atitudine profi. Iar daca cineva intr-adevar a fost hartuit(a)...sa ia masuri.
Nu te oftica. N-ai de ce. Bebe mic.
Hai ca m-am saturat.
Peace out!/:)
Vrei sa ti aduc dovezi tie personal sau sa fac un blog Despre hartuirea sexuala in studio 20?
)) de ce toata lumea pe forumul asta are un inner diva care iese la iveala in cele mai nepotrivite momente?
Fata a cerut o parere, i-am recomandat, nu-mi spun povestile de viata in bloguri anti 20.
Ma bucur ca te-ai inteles cu ei, din pacate nu toata lumea asteapta 15 minute pentru o pauza de 5 minute la baie si amenzi de sute de dolari pentru intarzieri de cateva minute. Am lucrat in studiouri profi, dar rich si studio 20 nu se pot numi asa ceva.
Sunt niste fomisti, te mint sub orice forma si nerusinare doar ca sa ti mai fure o perioada din bani.
P.s Oli a voastra va alinta “ tarfe ieftine “ pe voi, modelele care munciti sa-i bagati bani in fundulet.
Fata a cerut o parere, i-am recomandat, nu-mi spun povestile de viata in bloguri anti 20.
Ma bucur ca te-ai inteles cu ei, din pacate nu toata lumea asteapta 15 minute pentru o pauza de 5 minute la baie si amenzi de sute de dolari pentru intarzieri de cateva minute. Am lucrat in studiouri profi, dar rich si studio 20 nu se pot numi asa ceva.
Sunt niste fomisti, te mint sub orice forma si nerusinare doar ca sa ti mai fure o perioada din bani.
P.s Oli a voastra va alinta “ tarfe ieftine “ pe voi, modelele care munciti sa-i bagati bani in fundulet.
Ale004;14223 wrote: Vrei sa ti aduc dovezi tie personal sau sa fac un blog Despre hartuirea sexuala in studio 20?
)) de ce toata lumea pe forumul asta are un inner diva care iese la iveala in cele mai nepotrivite momente?
Nu am nevoie de dovezi, nu te cunosc si nici nu imi doresc. Nu pari o persoana cu care as avea lucruri in comun. Nu-mi place cum gandesti si cum vorbesti. Poti sa faci un blog despre orice doresti si sa-ti spui acolo povestea de viata.
Nu m-a interesat niciodata cum ma "alinta" alte persoane, dar ma bucur ca ai tinut mortis sa precizezi asta ca sa vada lumea cat esti de rautacioasa.
Succes!
Nu am nevoie de dovezi, nu te cunosc si nici nu imi doresc. Nu pari o persoana cu care as avea lucruri in comun. Nu-mi place cum gandesti si cum vorbesti. Poti sa faci un blog despre orice doresti si sa-ti spui acolo povestea de viata.
Nu m-a interesat niciodata cum ma "alinta" alte persoane, dar ma bucur ca ai tinut mortis sa precizezi asta ca sa vada lumea cat esti de rautacioasa.
Succes!
Buna tuturor! mi am facut si eu curaj sa merg la studio20... un ***** mai mare eu n am mai vzut! deci lucrez la ei de 3 luni, am programul stabilit de ei 5 zile pe sapt cate 8 ore pe zi...mi au pus ei duminica si luni liber..n am experienta anterioara doar ce m am interesat..nu am stiut in viata mea cum e sa lucrezi 5 zile una dupa alta, ca inainte aveam program mai fain, oriunde am lucrat.am picat..dupa vre o 3 sapt am inceput sa ma simt rau, nu m am putut trezi, etc.am lipsit 2 zile..care se considera RR adica trebuie sa o refaci in urmatoarea ta zi libera sau cand stabilesti cu ei...daca nu rezist 5 zile..cum dracu sa rezist 6?
) si uite asa tot merg la un RR, urmatoarea zi iar mi e rau, iar am un RR si tot asa de 3 luni o singura data am vazut niste banuti.m-i sa spus ca nu mi voi primii banii nici acum pt ca nu vad ei ca dau tot din mine..pai nu mai, ca s o dus motivatia p apa sambetei, nu mai am dupa ce bea apa, ca deh..dupa 8 ore logate, 2 in care faci drumu pana la studio, te machiezi etc..alea mai ai viata deloc!nimic! eu persnal stiam si dp acest forum si de pe alte site uri ca videochat ul de aceea este accesibil pt ca poti avea program flexibil...lucrez de la 14 ani si nu mi e frica de nici o munca, da mai urata experienta dct cu studio20 in viata mea n am avut...si asta asa ca o paranteza...nici macar col n ai voie sa bei..asa reguli au..se fac bani nu zic..pacat ca eu nu i voi primi vreodata...acuma va las..tre sa mi caut un loc de munca sa mi platesc chiria...ca nu mai pot astepta bunavointa lor! good luck!