Paxum - A retras cineva prin EFT ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Rimela

dam, dupa exact 2 saptamani mi-au intrat banii prin EFT. Care aveti posibilitatea de a face spre card external nu stati pe ganduri. Din pacate la mine nu este posibil si deja ma gandesc cu groaza la urmatoarele 2 sapt de asteptare. Bancile de aici nici macar nu au auzit de tranzactii spre card external…...s-au uitat la mine de parca as fi picat de pe luna cand am intrebat :D
No avatar
Keke

Rimela;14134 wrote: dam, dupa exact 2 saptamani mi-au intrat banii prin EFT. Care aveti posibilitatea de a face spre card external nu stati pe ganduri. Din pacate la mine nu este posibil si deja ma gandesc cu groaza la urmatoarele 2 sapt de asteptare. Bancile de aici nici macar nu au auzit de tranzactii spre card external…...s-au uitat la mine de parca as fi picat de pe luna cand am intrebat :D
Unde asta?:)
No avatar
Rimela

Keke;14139 wrote: Unde asta?:)

Spania :)………..
No avatar
Keke

Rimela;14140 wrote: Spania :)………..

Dupa ce vin cardurile iti iei de o grija
arabu1988

Rimela;14134 wrote: dam, dupa exact 2 saptamani mi-au intrat banii prin EFT. Care aveti posibilitatea de a face spre card external nu stati pe ganduri. Din pacate la mine nu este posibil si deja ma gandesc cu groaza la urmatoarele 2 sapt de asteptare. Bancile de aici nici macar nu au auzit de tranzactii spre card external…...s-au uitat la mine de parca as fi picat de pe luna cand am intrebat :D

si paypal cum scoate lume banii acolo ??
We only have what we Give
No avatar
Rimela

Keke;14141 wrote: Dupa ce vin cardurile iti iei de o grija

Om vedea ce-o mai fi cand vin cardurile alea aurite, oricum ma enerveaza ca s-a dat posibilitatea de a face un cont in euro si ei elibereaza carduri in usd. Am fost asa fericita cand am vazut ca se poate in euro, am schimbat si in site currency …………...dupa care m-am stafidid toata cand mi-am dat seama ce harababura o sa fie....deci o data ii schimba siteul sa imi trimita euro, din paxum ii schimba iar sa ii faca dolari pt card….dupa care la Atm ii schimba iar sa ii dea in euro...…..faina treaba :D
No avatar
Rimela

arabu1988;14144 wrote: si paypal cum scoate lume banii acolo ??

Nu-ti pot raspunde cu exactitate. Tin minte ca am avut cu multi ani in urma Paypal si ca sa transfer banii de acolo am atasat numarul de cont al bancii mele, adica iban-ul……..se transferau in maxim 2 zile. De posibilitatea de ai transfera spre card external nu-mi aduc aminte sa fi existat, deci nu vorbesc despre ce nu stiu :)
No avatar
Keke

Rimela;14145 wrote: Om vedea ce-o mai fi cand vin cardurile alea aurite, oricum ma enerveaza ca s-a dat posibilitatea de a face un cont in euro si ei elibereaza carduri in usd. Am fost asa fericita cand am vazut ca se poate in euro, am schimbat si in site currency …………...dupa care m-am stafidid toata cand mi-am dat seama ce harababura o sa fie....deci o data ii schimba siteul sa imi trimita euro, din paxum ii schimba iar sa ii faca dolari pt card….dupa care la Atm ii schimba iar sa ii dea in euro...…..faina treaba :D

Da....singurele carduri in euro sunt la ePayservices parca..
No avatar
Rimela

Se pare ca doar primul transfer prin EFT dureaza mult. Am initiat vineri 18.05 al doilea EFt si azi de dim am primit deja email cu complete.
Probabil ca la primul a durat mai mult pana s-au facut verificarile bancilor…..zic si eu :)
Scrie răspuns