Alexabubu;14047 wrote: Scrie p paxum ca transferul dp cont p card extern se face instant.. Eu am transferat banii acum 2 ore s nu am primit niciun leu.. Foarte instant:))
Restul de pana la 48 de ore tine de banca ta
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
- ILoveSummer
Baietzelu;14055 wrote: Sincer prefer paxum in loc de comsopayment cu toate ca am deja cardul de la ei(cosmo). Paxum chiar mi se par profesionisti cu toate problemele lor.
Cand ma uit pe cosmopayment ma ingrozesc cate comisioane au :
3$ primire
3.15$ pe tranzactie x 5 zi = 15.75
Foreign exchange 3.5%
3000$ pe zi in 5 transe ... groaznic
Din 3000$ - 3$(Primire) - 15.75$(Retrageri) - 105$(Foreign exchange) = 2876,25$
Cardurile temporare Paxum vor avea limite.
In caz că la Cosmo ți se pare groaznic, uite limitele de la Paxum:
"intermediary paxum card
The limits for the temporary card will be $2,000 USD loading per day and $20,000 USD maximum loading per month. The highest balance allowed on the card is $5,000 USD which is fully available for POS purchases at any time. Clients can also use the card for ATM withdrawals up to $1,000 USD per day. Those will be temporary limits and will be increased later."
Cand ma uit pe cosmopayment ma ingrozesc cate comisioane au :
3$ primire
3.15$ pe tranzactie x 5 zi = 15.75
Foreign exchange 3.5%
3000$ pe zi in 5 transe ... groaznic
Din 3000$ - 3$(Primire) - 15.75$(Retrageri) - 105$(Foreign exchange) = 2876,25$
Cardurile temporare Paxum vor avea limite.
In caz că la Cosmo ți se pare groaznic, uite limitele de la Paxum:
"intermediary paxum card
The limits for the temporary card will be $2,000 USD loading per day and $20,000 USD maximum loading per month. The highest balance allowed on the card is $5,000 USD which is fully available for POS purchases at any time. Clients can also use the card for ATM withdrawals up to $1,000 USD per day. Those will be temporary limits and will be increased later."
- ILoveSummer
Rimela;14338 wrote: Stie cineva ce inseamna Error 204? Astazi am vazut cand am intrat in contul de Paxum ca apare eroarea asta. Nu exista alt mesaj deci habar nu am ce ar putea sa insemne 
Și la mine apare același lucru!
Personal Account Overview
Personal Account User:
Status: Verified - Active
Errors :
Error 204
Și la mine apare același lucru!
Personal Account User:
Errors :
Error 204
ILoveSummer;14339 wrote: Și la mine apare același lucru!
Personal Account User:
Errors :
Error 204
Ok ILoveSummer, multumesc pt raspuns
Am trimis email lui Octav , poate ne lamureste el. Daca imi raspunde o sa scriu si aici
Zi faina
Personal Account User:
Errors :
Error 204
Ok ILoveSummer, multumesc pt raspuns
Am trimis email lui Octav , poate ne lamureste el. Daca imi raspunde o sa scriu si aici
Zi faina
Revin in legatura cu ''error 204''
Eroare technica incearca putin mai tarziu sau fa refresh la browser...…..acesta a fost raspunsul lui Octav ( poate mai ajuta si pe altcineva )
Eu am tras o curatenie cu Ccleaner la calculator , am intrat in Paxum si eroarea a disparut
Eroare technica incearca putin mai tarziu sau fa refresh la browser...…..acesta a fost raspunsul lui Octav ( poate mai ajuta si pe altcineva )
Eu am tras o curatenie cu Ccleaner la calculator , am intrat in Paxum si eroarea a disparut
Rimela;14346 wrote: Revin in legatura cu ''error 204''
nu stiu la mine totul ok poate a fost ceva probleme in site si sa resolvat
nu stiu la mine totul ok poate a fost ceva probleme in site si sa resolvat
We only have what we Give