cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ILoveSummer

cristinadrcrist;14005 wrote: Buna. Eu am o problema.. Nu inteleg ce inseamna acel secondary balance? Nu pot folosi acei bani vreodata? Nu inteleg... la available funds apare o mare parte din suma si la secondary 172 $ ... ai reusit sa scoti tot ce aveai pe card la atm sau ..doar available funds?

Trebuie să incarci documentele din KYC documents, după care o să ți se ridice limita.
arabu1988

surek;14000 wrote: salut merge cardul cosmo atasat la paxum
NU MERGE ATASAT CARDU COSMO PE CONT DE PAXUM
We only have what we Give
arabu1988

Baietzelu;14004 wrote: Cred ca da din ce am vazut pe forum. Dar te rup comisioanele daca stai sa calculezi.

salut
nu stiu unde ai vazut asta dar 100% nu merge
We only have what we Give
No avatar
meowmeow96

Am scos mai devreme de la ATM fără probleme , am scos 5 tranzacții a cate 2200 lei si merge fara problemă, exact cum era Choice. Sunt asa fericită in sfârșit o veste buna după tot chinul cu Choice .😈😈😈😈🤩🤩🤩😎
No avatar
Geobanks

te rog mult spune mi si mie daca ai mai facut ceva in plus, am asociat cardul la chaturbate, am convertit tks imi arata pe site ca este logat cb cu cosmopayment, si am primit doar un mail de la cosmo acum cateva zile ,,felicitari poti primii bani pe card,, cam atat
acum astept, mai este de facut ceva?

ai primit mail cand au intrat banii? sau intra pur si simplu ii gasesti in cont la avaible found?
No avatar
Denis

Ma ajuta si pe mine cineva va rog ?

Imi spune si mie cineva unde si-a facut cardul cosmo payment ? Vreu sa zic ca de curand mi-am facut si eu unu la misto , nici nu credeam ca o sa vina dar uite ca a venit ieri , acum am intrat sa il activez si imi spune ca trebuie sa am 12,9 dolari in cont ca sa pot sa activez cardul . NU INTELEG ce trebuie facut in situatia asta si sunt un pic disperat sa aflu mai repede pentru ca de o luna ma chinui cu problema asta ! Vreau sa stiu exact unde sa intru ca sa imi fac un card si sa il si activez si sa fie totul ok . Ma poti ajuta cu un sfat ?
No avatar
Geobanks

te rog mult spune mi si mie daca ai mai facut ceva in plus, am asociat cardul la chaturbate, am convertit tks imi arata pe site ca este logat cb cu cosmopayment, si am primit doar un mail de la cosmo acum cateva zile ,,felicitari poti primii bani pe card,, cam atat

ai primit mail cand au intrat banii? sau intra pur si simplu ii gasesti in cont la avaible found?
No avatar
Geobanks

meowmeow96;14019 wrote: Am scos mai devreme de la ATM fără probleme , am scos 5 tranzacții a cate 2200 lei si merge fara problemă, exact cum era Choice. Sunt asa fericită in sfârșit o veste buna după tot chinul cu Choice .😈😈😈😈🤩🤩🤩😎

ILoveSummer

Denis;14022 wrote: Imi spune si mie cineva unde si-a facut cardul cosmo payment ? Vreu sa zic ca de curand mi-am facut si eu unu la misto , nici nu credeam ca o sa vina dar uite ca a venit ieri , acum am intrat sa il activez si imi spune ca trebuie sa am 12,9 dolari in cont ca sa pot sa activez cardul . NU INTELEG ce trebuie facut in situatia asta si sunt un pic disperat sa aflu mai repede pentru ca de o luna ma chinui cu problema asta ! Vreau sa stiu exact unde sa intru ca sa imi fac un card si sa il si activez si sa fie totul ok . Ma poti ajuta cu un sfat ?

Ai zis ca ai primit cardul Cosmo ieri! De ce sa îți faci altul? Nu inteleg.
Trebuie sa aștepți pana iti intra bani in contul Cosmo ca sa poti activa cardul, respectiv 13$. Este singura varianta să îl poți activa.
No avatar
Denis

Cum ai rezolvat pana la urma ???
Scrie răspuns