cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alexys94

Heaven;13941 wrote: Am retras eu azi 4000$ de pe cosmo payment fara probleme! Din momentul in care SM a facut plata, banii mi-au aparut in cont in 2 ore, deci recomand cu CALDURA

Din pacate jasmine nu are aceasta metoda de plata...
Baietzelu

Heaven;13947 wrote: $4000 o singura tranzactie, la mine a mers fara probleme

Eu zic sa fugi tare cu 4000$ pe tranzactie.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Cristina29

Buna sa inteleg ca nu poti scote bani de pe cosmo pay doar de la 600$
No avatar
Cristina29

Buna tuturori am primit cardu cosmo pay ca sa il activez in cere 12, 95$ sa pot activa si metoda de plata de pe chaturbate am o intrebare cum pot sa il activez si daca sunt seriosi si este adevarat ca in doar de la 600$ se poate efectua trazactiea poate sa ma ajute cineva
No avatar
pallino

4.000$ in 1 transaction?
limit is 600$.
how can you withdraw 4.000$ in 1 transaction?
No avatar
just_me

Buna, am intrat pe forum pentru a ma lamuri putin.Mi-am facut cont pe cosmo,am primis msg ca mi-au trimis cardul si e pe drum dar asta inainte de a-mi fi aprobat contul. Eu nu am mai stat sa-mi verific mailul, ideea e ca ieri am citit ca nu mi-a fost aprobat. Intre timp am primit si cardul. Eu le-am trimis copie dupa ID si factura de telefonie mobila ca adresa de pe buletin nu corespunde cu adresa la care locuiesc acum si nu am nici o alta factura pe vechea adresa.
Ma gandeam sa ma duc azi la banca sa-mi iau un extras de cont si sa incerc sa le trimit extrasul.
Eu cand mi-am completat datele la adresa am trecut cea in care locuiesc acum. Aici am si primit cardul.
Spre deosebire de freechoice nu am vazut aici varianta unde poti alege adresa unde sa iti fie livrat cardul si nu doream sa-mi fie livrat la adresa din buletin.
Dati-mi va rog un sfat ca sa pot sa-l activez cat mai repede. Ar trebui sa trec adresa din buletin si sa le trimit extrasul de cont sau e de ajuns doar extrasul? Am scris la suport dar nu am primit nici un raspuns si as vrea sa rezolv cat mai repede asta. Cu cat mai repede, cu atat voi fi mai linistita.
No avatar
meowmeow96

Just me , cei de la cosmo nu accepta factura de telefonie mobila , de asta ti-au refuzat documentele , dute la banca si scoate extrasul de cont . eu le-am trimis prima data factura de la vodafone si mi-au refuzat documentele , am incercat bank statement mi-au aprobat in 2 ore .
ILoveSummer

just_me;13992 wrote: Buna, am intrat pe forum pentru a ma lamuri putin.Mi-am facut cont pe cosmo,am primis msg ca mi-au trimis cardul si e pe drum dar asta inainte de a-mi fi aprobat contul. Eu nu am mai stat sa-mi verific mailul, ideea e ca ieri am citit ca nu mi-a fost aprobat. Intre timp am primit si cardul. Eu le-am trimis copie dupa ID si factura de telefonie mobila ca adresa de pe buletin nu corespunde cu adresa la care locuiesc acum si nu am nici o alta factura pe vechea adresa.
Ma gandeam sa ma duc azi la banca sa-mi iau un extras de cont si sa incerc sa le trimit extrasul.
Eu cand mi-am completat datele la adresa am trecut cea in care locuiesc acum. Aici am si primit cardul.
Spre deosebire de freechoice nu am vazut aici varianta unde poti alege adresa unde sa iti fie livrat cardul si nu doream sa-mi fie livrat la adresa din buletin.
Dati-mi va rog un sfat ca sa pot sa-l activez cat mai repede. Ar trebui sa trec adresa din buletin si sa le trimit extrasul de cont sau e de ajuns doar extrasul? Am scris la suport dar nu am primit nici un raspuns si as vrea sa rezolv cat mai repede asta. Cu cat mai repede, cu atat voi fi mai linistita.

Buna!
Ai contract de închiriere pe numele tau la adresa la care locuiesti acum?
No avatar
just_me

Buna. Ms frumos! Ar trebui sa-mi recompletez si adresa, sa o trec pe cea din buletin sa corespunda? Ca ma gandesc ca si asta ar putea fi o problema. La freechoice a fost mai usor, treceam adresa din buletin si adresa unde vroiam sa-mi livreze cardul. Mentionez ca la adresa am completat cea unde locuiesc acum si nu cea de pe buletin.
No avatar
just_me

Nu am contract, nu am nimic. Trebuie sa ma descurc cumva sa-mi activez cardul cu buletinul ce-l am acum pe adresa veche. Le voi trimite extrasul de cont. Intrebarea mea pt cei in aceeasi situatie, la adresa ce ati completat adresa din buletin sau cea unde locuiti acum?
Eu mi-am completat-o pe cea in care locuiesc acum pt ca imi doream sa ajunga cardul acolo unde trebuie.
Scrie răspuns