Salut!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
deny

Am si eu o intrebare. Am card de la payoner de acum 2 ani, nu a mai fost folosit de mai bine de un an, mai pot scoate banii de pe chatturbate pe el in seara asta?
arabu1988

deny;10046 wrote: Am si eu o intrebare. Am card de la payoner de acum 2 ani, nu a mai fost folosit de mai bine de un an, mai pot scoate banii de pe chatturbate pe el in seara asta?

salut
payoneer numai lucreze cu situr de adult toti cei care a avut card de la payoneer au schimbat la FIRSTCHOICE
We only have what we Give
No avatar
deny

Deci nu pot scoate banii pe el....?
No avatar
cosmicfox666

nu, nu poti.
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
Nord

deny;10046 wrote: Am si eu o intrebare. Am card de la payoner de acum 2 ani, nu a mai fost folosit de mai bine de un an, mai pot scoate banii de pe chatturbate pe el in seara asta?

Verifica daca ti-au transferat contul la firstchoicepay! toate conturile adult au fost transferate acolo, trebuie doar sa te logezi cu datele tale username si parola pe firstchoice pay! Daca si al tau a fost trasferat si cardul tau este inca activ o sa poti scoate banii fara probleme!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns