Retragere bani Paxum - cea mai convenabila metoda

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
rayssa69xxx

Mersi mult.asa am si setat.pe contul euro.
No avatar
erika9

Mie mi-a spus cineva ca i s-au intors banii...probabil depinde de banca. Eu am pus $ ca sa fiu sigura.
No avatar
rayssa69xxx

Sunt la bcr. Sper sa fie ok.dar asa stiam si eu ca se face conversia automat
No avatar
octav@paxum.com

erika9;13853 wrote: Trebuie cont in dolari.

wire transfer care costa $50 este din contul tau USD paxum in contul tau bancar USD din romania
EFT care costa $5 este din contul tau USD paxum in cont ron sau euro bancar prin iban
No avatar
rayssa69xxx

Si durata? Eu miam facut in contul de dolari de doua sapt jumate stau dupa banuti ...
No avatar
erika9

octav@paxum.com;13898 wrote: wire transfer care costa $50 este din contul tau USD paxum in contul tau bancar USD din romania
EFT care costa $5 este din contul tau USD paxum in cont ron sau euro bancar prin iban
Stiu Octav. Rayssa intreba daca merge wire direct de pe site in cont de euro.
La paxum stiu ca merge, eu am facut eft din usd in cont de ron.
No avatar
rayssa69xxx

Esti sigura ca merge de pe cb wire in cont de euro?ca e gata perioada si sa ii trimit..cat a durat la tine pana a intrat?
No avatar
erika9

rayssa69xxx;13902 wrote: Esti sigura ca merge de pe cb wire in cont de euro?ca e gata perioada si sa ii trimit..cat a durat la tine pana a intrat?

Keke a zis mai jos ca i-a mers. Eu nu am facut asa. De pe cb prin wire am trimis tot in cont de usd, ca sa fiu sigura ca intra. De ce nu trimiti tu direct in cont de usd, sa fii sigura ca nu o sa ai probleme? Eu stiu pe cineva care a primit inapoi pe cb banii pt ca nu avea cont de usd si a adaugat de euro. Probabil depinde de banca, din moment ce lui keke i-a mers, nu stiu ce sa spun...

Eu am transferat din paxum prin EFT in cont de ron, dar de pe cb direct prin wire am facut numai usd-usd transferuri.
No avatar
rayssa69xxx

In cat timp tia intrat pe contu de usd?
No avatar
erika9

rayssa69xxx;13904 wrote: In cat timp tia intrat pe contu de usd?

In 5 zile. Joi am facut cerere de daily payment si marti erau in cont. Pe urma mi s-a aprobat paxumul si am schimbat metoda de plata. Mai bine, pt ca prietena mea a lasat tot wire si a stat 2 sapt dupa bani. I-au si dat mail cei de la cb ca vor fi intarzieri cu wire transfer pt ca sunt prea multe cereri.
Scrie răspuns