Retragere bani Paxum - cea mai convenabila metoda

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
rayssa69xxx

Am gasit si am setat asa deocamdata pana rezolv cu paxumu.nu stii nu e problema la tranzactie cu anafu sau ceva?
No avatar
erika9

rayssa69xxx;13805 wrote: Am gasit si am setat asa deocamdata pana rezolv cu paxumu.nu stii nu e problema la tranzactie cu anafu sau ceva?

Am inteles ca a fost un scandal cu paxumul acum cativa ani...oricum eram luati in vizor si cand scoteam bani de la FCP. Aparea undeva ca am scos bani pe numele nostru, dar suntem prea mici pe langa studiourile care nu lucreaza legal si momentan nu se leaga de noi.
No avatar
rayssa69xxx

Deci pot sa mi bag linistita de pe cb pe cont nu?e cel mai convenabil pt mine .si rapid.eram curioasa de anaf .cat a fost firstchoissepay (payooner) a fost bine aveam card si nu aveam treaba.
No avatar
Keke

erika9;13806 wrote: Am inteles ca a fost un scandal cu paxumul acum cativa ani...oricum eram luati in vizor si cand scoteam bani de la FCP. Aparea undeva ca am scos bani pe numele nostru, dar suntem prea mici pe langa studiourile care nu lucreaza legal si momentan nu se leaga de noi.

Sunt multe studiouri care nu lucreaza legal?🧐
No avatar
erika9

Keke;13808 wrote: Sunt multe studiouri care nu lucreaza legal?🧐

Sunt destule. Bineinteles, nu cele mari. Am cunoscut si eu cateva persoane care au si nu lucreaza legal inca. Ziceau ca mai asteapta putin 😁

rayssa69xxx;13807 wrote: Deci pot sa mi bag linistita de pe cb pe cont nu?e cel mai convenabil pt mine .si rapid.eram curioasa de anaf .cat a fost firstchoissepay (payooner) a fost bine aveam card si nu aveam treaba.

Da, poti baga. Crede-ma ca si cu FCP tu apareai ca scoti bani din tara... la fel va fi si cu paxum cand vor venii cardurile. Nimic nu e 100% sigur
No avatar
surek

erika9;13813 wrote: Sunt destule. Bineinteles, nu cele mari. Am cunoscut si eu cateva persoane care au si nu lucreaza legal inca. Ziceau ca mai asteapta putin 😁

Da, poti baga. Crede-ma ca si cu FCP tu apareai ca scoti bani din tara... la fel va fi si cu paxum cand vor venii cardurile. Nimic nu e 100% sigur

o aberatie mai mare nu puteai spune, crezi ca daca statul ar avea acces sa vada cati bani scoate un model anual nu ar veni anaful la tn la usa?:))) ei nu au acces la bancile straine si nu au cum sa vada ce bani ai tu in contul lor.
No avatar
erika9

surek;13837 wrote: o aberatie mai mare nu puteai spune, crezi ca daca statul ar avea acces sa vada cati bani scoate un model anual nu ar veni anaful la tn la usa?:))) ei nu au acces la bancile straine si nu au cum sa vada ce bani ai tu in contul lor.
Eu stiu ce zici, dar totusi noi scoatem de la bancomatele din Romania...banuiesc ca undeva trebuie sa apara.
No avatar
rayssa69xxx

Se poate face wire de pe site si daca am cont in euro sau lei nu trebuie neaparat in dolari nu?ca nu am vazut specificat nicaieri.oricum face banca ,conversia automat..
No avatar
erika9

rayssa69xxx;13852 wrote: Se poate face wire de pe site si daca am cont in euro sau lei nu trebuie neaparat in dolari nu?ca nu am vazut specificat nicaieri.oricum face banca ,conversia automat..
Trebuie cont in dolari.
No avatar
Keke

rayssa69xxx;13852 wrote: Se poate face wire de pe site si daca am cont in euro sau lei nu trebuie neaparat in dolari nu?ca nu am vazut specificat nicaieri.oricum face banca ,conversia automat..

Poti face .Am eu in euro
Scrie răspuns