PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Dianadi

Si daca imi fac cont la ing pe numele meu si ii transfer din paxum prin external card, ing-ul va anunta fiscul? Pe mine nu ma deranjeaza sa platesc impozitul pe venit, dar din ce m am informat trebuie sa fac slr si asta e deja alta problema, voi mai lucra in domeniu doar cateva luni, nu are rost. Deci ar reprezenta plata prin card ing o problema?
No avatar
xsetube

Dianadi;13645 wrote: Si daca imi fac cont la ing pe numele meu si ii transfer din paxum prin external card, ing-ul va anunta fiscul? Pe mine nu ma deranjeaza sa platesc impozitul pe venit, dar din ce m am informat trebuie sa fac slr si asta e deja alta problema, voi mai lucra in domeniu doar cateva luni, nu are rost. Deci ar reprezenta plata prin card ing o problema?

Depinde ce sume transferi ...daca sunt de ordinul miilor de dolari ... nush ce sa zic...dar daca ai sume mici gen 300 - 400 usd nu cred ca se va sezisa cineva. Daca nu vrei sa ai deaface cu bancile romanesti .. poti aplica pentru un card paxum.
No avatar
Becca

xsetube;13642 wrote: Aveti idee daca se face transferul de bani pe un card extern daca din greseala cand am adaugat cadrul in Paxum am lasat moneda in USD si cardul meu este in LEI?
A mai facut cinve transfer pe carduri de la Banca Transilvania ?

Buna.Asa am facut si eu la Raiffeisen,din greseala am lasat cardul ca fiind in USD.Am cerut daily pay de la CB si a doua zi am primit banii inapoi in contul Paxum.Imediat am sters cardul si l-am adaugat corect,in Ron.Am cerut din nou transfer pe card,totul ok,a doua zi am primit banii insa in Paxum apar cu balanta pe minus,ca si cum as fi retras suma de 2 ori,eu i-am primit doar o data pe card.In concluzie se poate ca banca sa faca conversia automat si sa nu ai nicio problema.Daca se intorc banii in Paxum...te-as sfatui sa nu ceri imediat retragere cum am facut eu sa nu ai aceeasi problema.
No avatar
ramona31

xsetube;13644 wrote: este o mare harababura la paxum. au avut nu stiu ce problema cu banca emitenta de carduri ..si acum trebuie sa le reprinteze pe toate. eu am unul de anul trecut de la ei ..dar pe care nu mai pot sa il folosesc din pricina acelei probleme. din 24.04 este in printing cardul meu ..si nici acu nu e trimis.
Dupa ce il trimit ..cam 3 sapt dureaza sa ajunga la noi.

Cardurilevau fost tiparite si expediate. Urmeaza sa le primim cei cu fostele carduri!
No avatar
ramona31

xsetube;13644 wrote: este o mare harababura la paxum. au avut nu stiu ce problema cu banca emitenta de carduri ..si acum trebuie sa le reprinteze pe toate. eu am unul de anul trecut de la ei ..dar pe care nu mai pot sa il folosesc din pricina acelei probleme. din 24.04 este in printing cardul meu ..si nici acu nu e trimis.
Dupa ce il trimit ..cam 3 sapt dureaza sa ajunga la noi.

Cardurile au fost tiparite si expediate, urmeaza sa le primim. Pe saptamana viitoare ajung si la noi!
No avatar
morg123

ramona31;13728 wrote: Cardurile au fost tiparite si expediate, urmeaza sa le primim. Pe saptamana viitoare ajung si la noi!
Probabil pentru cei ce aveau deja carduri, dupa cum spusesei mai devreme
No avatar
morg123

ramona31;13728 wrote: Cardurile au fost tiparite si expediate, urmeaza sa le primim. Pe saptamana viitoare ajung si la noi!

la mine ieri a aparut printing , in aceste 10 zile probabil ca este printat si expediat nu?
Alexabubu

Hi.. Stie cineva cum sa fac rost de lista cu approval codes.. De pe paxum..pentru external card? Le am trimis email dar nu raspund .. Daca nu am lista aceea nu pot transfera banii dp paxum pe cardul extern.. Plz help
No avatar
Keke

Alexabubu;13818 wrote: Hi.. Stie cineva cum sa fac rost de lista cu approval codes.. De pe paxum..pentru external card? Le am trimis email dar nu raspund .. Daca nu am lista aceea nu pot transfera banii dp paxum pe cardul extern.. Plz help

Ai doua optiuni:ori dai disable pt aceste coduri,ori intri pe contul tau si ceri sa ti se trimita pe e-mail.cred ca optiunea o gasesti in settings Daca Nu gresesc .Majoritatea au dat disable
No avatar
octav@paxum.com

Alexabubu;13818 wrote: Hi.. Stie cineva cum sa fac rost de lista cu approval codes.. De pe paxum..pentru external card? Le am trimis email dar nu raspund .. Daca nu am lista aceea nu pot transfera banii dp paxum pe cardul extern.. Plz help

Buna,
Uite un mic ghid despre transaction approval codes cum functioneaza si ce sunt
http://paxumblog.com/paxum-tutorials/a-guide-to-transaction-approval-codes/
Scrie răspuns