arabu1988;13500 wrote: deci astept multi si bine dupa WIRE de la chaturbate stiu cateva aici care toti asa nu au primit si am zies sa retrage banii de acolo si asta au facut dar pierz 50$ Taxa pentru WIRE si iti aleg tu alta metoda de plata si primest banii tai inapoi
Am vazut cazuri in care au primit. Ma gandesc ca poate nu au completat ele ceva bine si de asta nu s-a putut face transferul. Sa vedem, sper sa nu fie cazul si la mine.
Durata Wire Cont Romania
NewMe;13501 wrote: Am vazut cazuri in care au primit. Ma gandesc ca poate nu au completat ele ceva bine si de asta nu s-a putut face transferul. Sa vedem, sper sa nu fie cazul si la mine.
nu au cerut copie dupa passport pentru wire ?
nu au cerut copie dupa passport pentru wire ?
We only have what we Give
elenaelena;13459 wrote: a mai avut cineva probleme la BT? eu inca nu mi.am primit banii de pe MFC la payment history imi arata ca s.au trimis dar in cont nimic, le.am dat email si de vreo 2 zile se pare ca vorbesc de una singura
Buna!
Pe perioada trecuta am intampinat aceeasi pb,banii trimisi pe data de 16 au intrat in cont pe 30 ale lunii.prin urmare doua sapt inclusiv week-end.Poti opta pt Paxum ,withdrawal to an external card care este cel mai rapid.Iti vei primi wire-ul pana la urma dar este de asteptat....
Buna!
Pe perioada trecuta am intampinat aceeasi pb,banii trimisi pe data de 16 au intrat in cont pe 30 ale lunii.prin urmare doua sapt inclusiv week-end.Poti opta pt Paxum ,withdrawal to an external card care este cel mai rapid.Iti vei primi wire-ul pana la urma dar este de asteptat....