Retragere bani Paxum - cea mai convenabila metoda

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

efe;13673 wrote: asa repede wow
sper sa ajunga si sa nu am iar probleme

probleme nu o sa fie cu ING si da asa de repede la ING cel mai rapida banca cu transfer to edternal card stiu unii care au primit in acelasi zii dupa 11 seara si altii a doua zi

succes
We only have what we Give
No avatar
efe

arabu1988;13674 wrote: probleme nu o sa fie cu ING si da asa de repede la ING cel mai rapida banca cu transfer to edternal card stiu unii care au primit in acelasi zii dupa 11 seara si altii a doua zi

succes

Multumesc mult!
arabu1988

efe;13675 wrote: Multumesc mult!

cu mare plecere
No avatar
erika9

arabu1988;13669 wrote: nu am stiut ca ea si banca comisounul pentru EFT eu de cand a aparut probleme cu FCP am toti spus laso incolo de EFT mergeti pe external card oameni bun e si mai bn si mai rapid si nimin nu a avut probleme :( dar unii sa gandesc ca e mai ieftien si dupa aia nu mai stie ce sa intamplat cu banii :( :( :( :( :(

Da, mai ia si banca un comision, dar foarte mic...mie la prima transa de bani mi-au luat 0.8%, iar la a doua 0.7%.
No avatar
efe

Cat timp dureaza de obicei sa imi intre banii prin external card
Am dat ieri si nu au ajuns inca
No avatar
rayssa69xxx

De 2saptamani nu mi-au intrat banii de pe paxum prin wire pe contul meu bancar.pana acum nu am mai avut asa o intarziere.nu imi raspunde nimeni la emailuri sau telefoane.are cineva idee ce sa fac?stiti o modalitate mai buna de plata?wire direct in contul meu e mai ok?
arabu1988

efe;13739 wrote: Cat timp dureaza de obicei sa imi intre banii prin external card
Am dat ieri si nu au ajuns inca

buna
cam 2 zile depende de banca ta
arabu1988

rayssa69xxx;13742 wrote: De 2saptamani nu mi-au intrat banii de pe paxum prin wire pe contul meu bancar.pana acum nu am mai avut asa o intarziere.nu imi raspunde nimeni la emailuri sau telefoane.are cineva idee ce sa fac?stiti o modalitate mai buna de plata?wire direct in contul meu e mai ok?

buna
dai mail la octav@paxum.com si spui situatie
No avatar
rayssa69xxx

Sper sa imi raspunda.i-am dat.deja a trecut 2saptamani e enorm nu inteleg dc nu imi intra banutii
No avatar
erika9

rayssa69xxx;13742 wrote: De 2saptamani nu mi-au intrat banii de pe paxum prin wire pe contul meu bancar.pana acum nu am mai avut asa o intarziere.nu imi raspunde nimeni la emailuri sau telefoane.are cineva idee ce sa fac?stiti o modalitate mai buna de plata?wire direct in contul meu e mai ok?

Eu si prietena mea am trimis banii de pe CB prin EFT si wire. Mie mi-au intrat prin EFT de la paxum dupa 8, respectiv 9 zile(facusem 2 plati), iar ei prin wire i-au intrat ieri. Mai bine trimeteai prin EFT, comisionul e si mai mic(5$) si tot in cont bancar intra banii...

Mai ramane transfer catre external card, daca esti dispusa sa platesti mai mult ca sa ii ai in max 2 zile.
Scrie răspuns