Eva101;12760 wrote: Nu. Banii au fost trimisi de Chaturbate (in cazul meu) de ieri, insa nu au intrat in Paxum.
mie mi.au dat un email ca plata a fost trm la CB dar fara suma fara nimic...doar ca a fost trm catre CB acum vreo 2,3 ore
paxum.com introducere
-
wetladyjoy
amyyyy;12763 wrote: mie mi.au dat e.mail ca plata a fost trm la PAXUM dar fara suma fara nmk...doar atata
Si eu astept,am primit mail de la cb ca au fost virati spre paxum, dar acolo nu se regasesc banutii
Si eu astept,am primit mail de la cb ca au fost virati spre paxum, dar acolo nu se regasesc banutii
-
wetladyjoy
amyyyy;12766 wrote: tot asa fara suma?
In mail trimis de cb mi s a specificat suma transmisa spre paxum, dar pe paxum nu a aparut nimic( cb mi a transmit mail cu suma acum 24 de ore)
In mail trimis de cb mi s a specificat suma transmisa spre paxum, dar pe paxum nu a aparut nimic( cb mi a transmit mail cu suma acum 24 de ore)
-
wetladyjoy
wetladyjoy;12770 wrote: In mail trimis de cb mi s a specificat suma transmisa spre paxum, dar pe paxum nu a aparut nimic( cb mi a transmit mail cu suma acum 24 de ore)
Voi in cat timp primiti banii de la cb prin daily payout catre paxum?eu am cerut o plata pe 30.04, am primit mail de la cb pe 01.05 ca banii au fost trimisi spre paxum, dar nici acum dupa 2 zile nu sunt in contul paxum
Voi in cat timp primiti banii de la cb prin daily payout catre paxum?eu am cerut o plata pe 30.04, am primit mail de la cb pe 01.05 ca banii au fost trimisi spre paxum, dar nici acum dupa 2 zile nu sunt in contul paxum