Alexia92;13485 wrote: Unde ați dat la paxum sa vina cardul? Hellp me
buna
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
este o mare harababura la paxum. au avut nu stiu ce problema cu banca emitenta de carduri ..si acum trebuie sa le reprinteze pe toate. eu am unul de anul trecut de la ei ..dar pe care nu mai pot sa il folosesc din pricina acelei probleme. din 24.04 este in printing cardul meu ..si nici acu nu e trimis.
Dupa ce il trimit ..cam 3 sapt dureaza sa ajunga la noi.
Dianadi;13639 wrote: Mi-au activat si mie contul si am cerut cardul de la ei. Aveti idee cat dureaza sa l primesc prin livrare standard? Si unde as putea sa verific stadiul coletului eventual?
este o mare harababura la paxum. au avut nu stiu ce problema cu banca emitenta de carduri ..si acum trebuie sa le reprinteze pe toate. eu am unul de anul trecut de la ei ..dar pe care nu mai pot sa il folosesc din pricina acelei probleme. din 24.04 este in printing cardul meu ..si nici acu nu e trimis.