Retragere bani Paxum - cea mai convenabila metoda

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Loli

Buna! Vreau sa retrag banii din contul meu Paxum. Pentu ca intre timp unii dintre voi ati retras bani si v-ati lamurit probabil, v-as ruga sa imi spuneti si mie care este cea mai ieftina metoda de a retrage banii si cat dureaza.

Eu am inteles ca EFT e mai convenabil fata de transfer bancar. Am adaugat contul bancar in contul meu Paxum. Urmatorul pas ar fi sa selectez Withdraw Funds by EFT Transfer si sa selectez suma in lei? E corect asa? Cat va fi comisionul? 5$/tranzactie? Iar banii in cat timp intra?

V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea oferi raspunsuri din experienta voastra. Multumesc anticipat!:)
arabu1988

buna
cel mai bine sa fac transfer to external card dar daca vrei tu prin EFT comissionul este 5$ si timpul depende de banca ta dar in general 5-7 work days si cand fac transfer alege in dolar nu in RON si banca ta face schimb de valuta
We only have what we Give
No avatar
efe

Salut. incerc de cateva zile sa gasesc o solutie sa scot banii pana imi vine cardul paxum dar cand vreau sa fac withdraw to external(am cardul meu bagat VISA) imi spune urmatorul lucru:

Errors :

Unfortunately your card is not supported. Please try another card.

am incercat si alt card

ce trebuie sa fac ca sa imi pot retrage banii?
Multumesc!
No avatar
Loli

arabu1988;13611 wrote: buna
cel mai bine sa fac transfer to external card dar daca vrei tu prin EFT comissionul este 5$ si timpul depende de banca ta dar in general 5-7 work days si cand fac transfer alege in dolar nu in RON si banca ta face schimb de valuta

La transfer to external card nu e comisionul de 50$?

Si inca ceva: pe cardul meu am numele vechi. In contul Paxum, cand incerc sa adaug numele de pe card, nu ma lasa, intrucat nu corespunde numele. Am adaugat doar prenumele. Ar putea sa fie vreo problema?
arabu1988

efe;13618 wrote: Salut. incerc de cateva zile sa gasesc o solutie sa scot banii pana imi vine cardul paxum dar cand vreau sa fac withdraw to external(am cardul meu bagat VISA) imi spune urmatorul lucru:

Errors :

Unfortunately your card is not supported. Please try another card.

am incercat si alt card

ce trebuie sa fac ca sa imi pot retrage banii?
Multumesc!

cardul este BCR sau BRD daca da de asta nu merge
arabu1988

Loli;13619 wrote: La transfer to external card nu e comisionul de 50$?

Si inca ceva: pe cardul meu am numele vechi. In contul Paxum, cand incerc sa adaug numele de pe card, nu ma lasa, intrucat nu corespunde numele. Am adaugat doar prenumele. Ar putea sa fie vreo problema?

comisionul la external card este de 6$+2.9% din suma la 1000$ comisionul este 35.5$

cand adaug cardu apare numele deja laso asa si nu modifica nimic si merg mai deaprte si merge
No avatar
efe

multumesc frumos pt raspuns. da cardurile sunt de la brd si bcr din pacate.... am dat acum prin EFT si astept sa vad in cate zile imi ajunge
No avatar
efe

sper ca merge in BRD prin EFT
arabu1988

efe;13622 wrote: multumesc frumos pt raspuns. da cardurile sunt de la brd si bcr din pacate.... am dat acum prin EFT si astept sa vad in cate zile imi ajunge

rau ai facut :( mai bine te duci sa fac cont la ING si iti dea card pe loc sau la raiffesen si sa astept 1 week pana iti dea card daca nu te grabest :( ca cu EFT mai ales la BRD si BCR dureaza multi :(
Oldshadow

nu merge eft la Brd am incercat eu cand ajung banii in transfer catre cont cei de la banca spune celor de la paxum ca nu este corect codul bancar
Scrie răspuns