cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Budincacupaine

Mai insista daca ii bati mai mult la cap poate reactioneza. Sau deschide tichet la ei pe site daca reusesti sa te loghezi*;)
No avatar
christine

Budincacupaine;13538 wrote: Fratica, unii vreti mura-n gura! Va e lene sa rasfoiti cateva pagini mai in spate! Nu am zis cauta pe tot forumul, am specificat aici la acest subiect. Asemenea persoane nici nu merita ajutate. Sa nu imi spuna nimeni ca sunt rea dar special nu am pus adresele de mail. Am vrut doar ca cine vede postarea sa depuna minimul de efort sa isi gaseasca raspunsul. Unii chiar asteapta sa le pice din cer norocul. Voi astia puturosi cand muriti, vine cineva sa va ia sa va duca in Rai?

nu draga stai linistit intrebarea mea a fost lamurita deja nu intelegeam cu card portal deja mi am aflat raspunsul ca tocmai am primit mesaj de la ei si au spus ca icwd.cardportal.com nu este linku-ul de validare al paginii . Link-ul corect este www.cosmopayment.com. Mi au spus sa adaug credentials, ce sunt alea? raspunsul asta al cautam
No avatar
Danyzza

alicia;13435 wrote: a primit cineva bani prin cosmopayment ?

Eu azi de la CB finnalyyyyy ,cosmo e la fel ca si FirstChoice merge fără probleme la orice ATM care accepta MasterCard
No avatar
Teacher

christine;13543 wrote: nu draga stai linistit intrebarea mea a fost lamurita deja nu intelegeam cu card portal deja mi am aflat raspunsul ca tocmai am primit mesaj de la ei si au spus ca icwd.cardportal.com nu este linku-ul de validare al paginii . Link-ul corect este www.cosmopayment.com. Mi au spus sa adaug credentials, ce sunt alea? raspunsul asta al cautam

le am trimis eu mail sa ii intreb ce inseamna credentials si mi au trimis urmatorul mesaj : 'Your credentials simply means your log-in information (email and access code).'
No avatar
Alexia92

Îmi răspundeți și mie va rog frumos. Bani din contul de cosmo trebuie transferați de mine sau ii trimit ei pe card ?
No avatar
anny

danadany;13394 wrote: a mai primit cineva bani in contul de cosmo pay si nu are plasticul ?cum pot sa scot bani din cont?pt ca mie nu mi-a ajuns plasticul

Mie mia ajuns dupa 16 zile fara confirmare prin email nimic...acum dilema mea la CVV numarul de pe card difera cu cel de pe site si nu stiu ce sa aleg sa l activez o data!
No avatar
Budincacupaine

n ce am inteles de la altii de aici de pe forum e la ca first choice. Ce ai in cont e si pe card, banii nu trebuiesc transferati pe card. Mergi si tu la bancomat si sper sa fie cum trebuie! Bafta!
No avatar
Budincacupaine

anny;13640 wrote: Mie mia ajuns dupa 16 zile fara confirmare prin email nimic...acum dilema mea la CVV numarul de pe card difera cu cel de pe site si nu stiu ce sa aleg sa l activez o data!

Nu trebuie activat. Codul cvv pe care l-ai primit pe site e pt plati online. Asa mi-au zis si mie altii daca nu e asa nu dati cu pietre
No avatar
morg123

Cei cu cosmo, au adugat daily payout?
No avatar
Sanziana

se pare ca nu..inca; oricum nu e ''daily' desi se pare ca site.ul plateste imediat...ei au intarzieri mari...; cel putin momentan...asa ca platesti degeaba comisionul ala de ''daily'.. - *-parerea mea...
Scrie răspuns